Doğum Günü Sürprizleri

Doğum Günü Sürprizleri
Sürprizlerden kim hoşlanmaz ki? Hiç beklenmedik bir zamanda karşılaşıp hayretler içinde kalıp sonrasında çok mutlu olmak. Sürprizler unutulmaz ve herkes güzel sürprizleri sever. Fakat en fazla da sevdiğimiz kişi tarafından yapılan sürprizler aklımızda yer eder. Fakat her güzel şey gibi sevgiliye sürpriz yapmak da basit değildir. İşte sizleri bu sıkıntıdan kurtarmak için çizdiğimiz yol haritası. En başta 2 ayrı gruba ayrılıyoruz. Daha evvel hiç sürpriz yapmayanlar ve yapanlar.
Doğum Günü Sürprizleri
İlk kez sürpriz yapacaklar. Sevgiliniz için ilk kez sürpriz yapacaksınız ya da sevgilinizle bir arada geçireceğiniz ilk doğum günüyse endişe duymanız kadar doğal bir şey yok. Fakat endişelenmeyin. Formülü bizde. Sevgiliniz sizin sürpriz tarzınız hakkında haberdar olmadığı için gerçekte avantajlısınız. En başta aklınızdan çıkarmamanız gereken şey gizlilik. Fakat gizlice yapayım derken çekingen davranıp şüpheleri üzerinize toplamamaya dikkat edin. Sabah eve/ofise çiçekler göndererek yaş günü kutlamanızın ilk adımını başlatın. Sevgiliniz güne mutlu başlayacak ve sürpriz bir organizasyondan şüphe duymayacaktır. Vakit mekan ve kişiler oldukça önemli. Şayet birlikte kutlayacaksınız ev ortamı çok daha duygulu olacaktır. Sonrasında arkadaşlarınızın sürpriz yaparak katılacağı bir organizasyona dönüştürürseniz sevgiliniz 2 sürprizi birden yaşayacaktır. Sürprizlerin aranan kişisi mısınız?. Daha evvel sürprizler yapan biriyseniz sevdiğiniz bunu bilebilir. Bu sebeple onu şaşırtmak güçtür. Fakat zıt köşe yapabilme olasılığınız de bir hayli çok sayıda olduğundan öte yandan da avantajlıdır. Yani sürprizlere alışık sevgiliniz esasen bir beklenti içinde ve sürpriz yapacağınızı bildiği için planlarınıza çok karışmayacaktır. İlk önce onun için bir sürpriz plan yaptığınızı “yanlış bir şekilde” idrak etmesini sağlayın. Çevrede onun için ufak ip uçları bırakın. Şöyle ki bir restoranda yer ayırttığınızı düşünmesi için bilgisayar ekranında sözde hatayla açık bırakılmış bir web sitesi veya sosyal medya profili. Daha sonraki aşama her şeyi ile unutmuş gibi davranmak ve gün içerisinde doğum gününü kutlamamak. Esasen bir sürpriz beklenti içinde olduğundan bu hal düşüncesini pekiştirecek “bana sürpriz yapacak da unutmuş gibi davranıyor” diye düşünmesine neden olacaktır.
Doğum Günü Sürprizleri
Gelelim sürprizimizin ayrıntılarına. Bir gün öncesinden almanız gereken şeyleri alın ve iş yerinizde bekletin. Ertesi gün ise işten erken çıkıp eve gidin ve onu gün nihayet onu arayıp akşama hiçbir plan yapmamasını ve onu evden 8’de alacağınızı söyleyin. 8’den önce eve gelip hazırlanmak isteyecektir fakat o zamanda siz çoktan evi derleyip toparlamış ona çiçeklerle donatılmış bir masa hazırlamış olacaksınız. Eve girdiğinde çalan müzik ummadığı bu duygulu ortam… işte bu ortamda vereceğiniz tüm yaş günü armağanları değerini katlayacaktır.

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski