Sevgiliye Manevi El Yapımı Hediyeler

Bu yazımız ile genel bir başlık kullanmak istedik. Sevgiliye, Nişanlıya, Aşkınıza, Eşinize artık sizin için ne anlam ifade ediyorsa.. Bu el yapımı hediye önerileri herkese! Sevdiğine el yapımı hediye önerileri konulu yazımız içerisinde birbirinden farklı, birbirinden güzel el yapımı hediye önerileri ile karşılaşacaksınız. Manevi yönü ağır basan sevgiliye el yapımı hediye önerisini sizler için sunuyoruz. Aralarında gerçek anlamda pratik ve yapımı kolay ürünler olduğu gibi uğraştırıcı hediyeler de bulunuyor. Bu sizin aciliyetinize ve beğeninize göre değişecektir elbette. Eğer vaktini kısıtlıysa kesinlikle pratik önerilerimize yapmanızı tavsiye ederiz. Günümüz de artık manevi değeri olan el yapımı hediye önerilerinin değerlerinin daha önem kazandığını görebiliyoruz. Bu tarz hediyeler daha anlamlı, daha değerli bulunuyor. En önemlisi ''daha düşünceli''. Hatta otantik ve nostaljik bulunuyor. Bu da olan ilgiyi de artırıyor. Sizlere söz konusu kişi ''Sevdiğiniz'' olunca tabi ki el yapımı hediye önerilerinde bulunmak istedik. Gerçekten sevginizi en iyi ifade edebileceğiniz hediye türü diyebiliriz. Bu el yapımı hediyelerden birisi beğenip yapmaya başladığınız da asla vazgeçmeyin! İlk sefer de yapamazsanız bile sevdiğinizi düşünerek denemeler yapın. İnanın dışarıdan hazır alacağınız bir şeylerden çok daha değerli olacaktır. Çünkü siz bu manevi ve son derece anlamlı hediyeyi onun için yaparken vaktinizi harcıyorsunuz, üstelik sevginizle harmanlayarak! Daha güzel ne olabilir? Onun için bir şeyler düşünüp, tasarlayıp ve onu kendiniz yapıyorsunuz! İnanın sevdiğiniz bu hediye karşısında havalara uçacaktır. Çünkü bir hediye de ne kadar uğraşmışlık varsa o kadar anlamlı olur. İnanın ve pes etmeyin! Çok güzel bir ürün oluşturabilirsiniz. O zaman gelin birlikte inceleyelim...

El Yapımı Seni Sevmemin 52 Nedenleri


Seni sevme nedenlerim el yapımı
1 yıl içerisinde 52 Hafta olması ve bu kart dizimiz de 52 sıra bulunması nedeniyle harika bir öneri ile sizlerleyiz! Sevdiğinize 1 yıl boyunca her hafta merakla seçim yapacağı bu sevgi kartlarını hazırlamak ister misiniz? 
Sadece 1 gün değil, 1 yıl boyunca mutlu edebileceksiniz! Yapmanız gereken boş iskambil kartlarını (52 adet) bir araya getirmek ve görsel de ki gibi delik açarak defter şeklini oluşturmak. 
Defter tarzı olması şart değil elbet! Sizden kartların ön yüzeyine onun için neler hissettiğinizi yazmanızı istiyoruz. Onu mutlu edeceğiniz, ona söylemek istediğiniz birçok şeyi! Kartın üstünde eski güzel anılarınızı bile yazabilirsiniz. 
Unutmayın, sevdiğiniz her hafta bu kartı bekleyecek ve 7 gün beklentisini güzel karşılamak; onu her hafta mutlu etmek istersiniz değil mi!
sevgiliye el yapımı manevi hediyeler
O halde daha fazla beklemeden iskambil kartlarını hazırlamaya başlayın.


El Yapımı Sevgili Yastıkları

sevgiliye el emeği göz nuru hediyeler
Bu tarz birbirini tamamlayan yastık modelleri ciddi düzeyde beğeniliyor. Gerek görsel olarak, gerek yazı metni olarak yastıkların birbirini tamamlaması oldukça seviliyor. Hazırlaması ve oluşturulması kolay, az maliyetli ve pratik bir ürün! Sadece nasıl bir tasarım oluşturmalısınız? Bu konuya odaklanmalısınız! SENİ SEVİ - YORUM mu? Yoksa ASLI - SİNAN mı? 
el emeği sevgili hediyeleri
Ve ya Nice BERA-BER YILLARA mı? Nasıl bir yazı metni olacak? Veya görsel olarak mı tamamlayacak? Bunu siz seçmelisiniz. Çünkü sevdiğinizi sizden kimse tanıyamaz... Onu en mutlu edecek ve doğru kararı verecek sizsiniz. 
el yapımı sevgili hediyeleri sevgili yastığı


BU ZARFLAR İLE AYLAR DAHA DA HIZLI, DAHA DA HEYECANLI GEÇECEK...

sevgiliye manevi hediye hazırlama
Bu yazımız da sevdiğinizi her hafta mutlu etmeyi sağlayacak Sevgi dolu 51 İskambil Kartı ürününden bahsettik! O ürünü beğenmediyseniz sizlere daha farklı bir ürün sunmak istiyoruz. Bir sepet düşünün, aşk sepeti! İçerisinde büyük zarflar var. Ve her zarfın üzerinde ay isimleri yazıyor. OCAK, ŞUBAT.. Ve sevdiğiniz her Ay’ın ilk günü o sepetten hediyesini alıyor. İçerisini açıyor ve karşısına sürprizler çıkıyor! İnanın 1 yıl boyunca her ay mutluluk garantisi. Biraz uğraştırıcı gelebilir ama güzel sonuçlar vereceğini söylemek mümkün. 
sevgiliye manevi değeri olan hediye yapmak
Zarf içine mektup, en sevdiği şekerlemeler, konfetiler, romantik aşk kıssaları, şiirler ve anılarınız. Arada mini sürpriz hediyeler! Bunu istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Biz çok beğendik, çok düşünceli bir ürün!

El Yapımı Sevgili Kuponları

Zamanında özellikle gazete köşelerinden kesip biriktirdiğimiz kuponlar hayatımıza aşk rüzgarlar estirmek için geri geliyor! Kendinize bu tarz, romantik kuponlardan bulabilirseniz güzel önerilerimiz var! Üzerlerine sevdiğinizle yapacağınız aktiviteleri yazın. Tabi bu sevdiğinizin en çok hoşlanacağı ve mutlu olacağı konular olsun. Bununla beraber canı her sıkıldığında bir kupon hakkı kazansın! Değişik bir mutluluğu tatsın. Veya kuponlar üzerine güzel sözler yazarak onun mutluluk depolamasını sağlayabilirsiniz.


ROMANTİKLİĞİNİ VE DEĞERİNİ YİTİRMEYEN ''AŞK DEFTERİ''


el yapımı defter
Geçerliliğini asla ama asla yitirmeyecek ''AŞK DEFTERİ''. İlkokulda, Ortaokulda ve lise de. Hatta üniversite yıllarında bile meşhur bir ürün. Farklı renklerde, boylar da ama işlevi hep aynı. Aşkı anlatmak, aktarmak ve artırmak! İçerisinde genel de biriken hisler paylaşılır, ifade edilir. Sevgi paylaştıkça çoğalır derler ya, işte sevgi ve aşkı tam anlamıyla paylaşarak yaşayabilirsiniz. 
sevgiliye el yapımı hediye
Ona tüm duygularınızı yüz yüze ifade edemediğiniz olabilir. Bir defter aracılığıyla tüm duygularınızı rahatça bir şekilde paylaşabilir, ona hislerinizi açıp aşkınızı itiraf edebilirsiniz! 
el yapımı romantik aşk defteri
Ya da birlikteliğiniz süre boyunca yaşadığınız güzel, mutluluk dolu anları buraya yazarak ölümsüzleştirebilir; her okuduğunda onu mutlu edebilirsiniz. 
el yapımı sevgiliye hediye
Unutmayın, ''Söz uçar, yazı kalır.'' Ne kadar dolu dolu anlar yaşatsanız, ne kadar mutlu etseniz de insan aklından yavaş yavaş silinmeye başlıyor. Tam hatırlayamıyorsun maalesef. Ama yazı öyle değil. Yazdıkça kalıcı olur, Okudukça hatırlanır; hatırlandıkça mutlu olunur!

Sevgiliye Manevi Değeri Olan Hediye

sevgiliye el yapımı romantik resim çerçevesi
Bu resim çerçevesi diğerlerinden çok farklı! Bir fotoğrafı göstermek amaçlı değil, sevginizi o şanslı kişiye gösterme amaçlı hizmetinizde! Az maliyetle harika bir ürün ortaya koymak mümkün. Yapmanız gereken desensiz, düz renkli bir resim çerçevesi temin etmek. Yazacağınız yazının boyutuna göre seçim yapabilirsiniz. 
sevgiliye manevi değeri olan hediye yapımı
Daha sonra ise güzel bir kalem ile ne çok mutlu olacağı, aşkınızı en iyi anlatacağınız sözleri yazmak! Bir kalp çizerseniz daha da güzel olur! Ufak ama hoş ayrıntılar. 
Ayrıca birlikte olduğunuz mini fotoğraflar varsa yapıştırabilir, daha özel bir hale getirebilirsiniz. Yazınız ne kadar kötü olursa olsun, lütfen siz yazın. İnanın bu onu daha mutlu edecektir. 

Sevgiliye El Yapımı Kalp Kutulu Çikolata

ev yapımı romantik çikolata
Hamaratım, en güzel çikolatalar; tatlılar benden sorulur diyorsanız bu ürün tam size göre! Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer! Sözüne istinaden daha da bir odaklanalım bu konuya istiyoruz. En sevdiği veya seveceği şekerlemeleri, çikolataları hazırladıktan sonra dışını güzel ve hoşuna gidecek renkte ambalajlar ile kaplıyoruz. Sonrasında üzerlerine isimlerinizi yazıp bir kutuya koyup sürpriz yapabilirsiniz. Tatlı yiyin, tatlı konuşun diyoruz..

BU YASTIKLARA KİMSE HAYIR DİYEMİYOR...

sevgiliye el yapımı hediye
Yastıklar o kadar hoş, o kadar güzel ürünler ki sadece tek bir ürünü anlatarak geçiştirmek istemedik. Karakalem çalışmalı yastık ürünü son derece hoş, son derece romantik! Çizim yeteneğiniz varsa bu çizimlerinizi yastığa yansıtabilirsiniz. Baskı yaptırarak çalışmalarınızı yastığa, yastıkta ki sevginizi aşkınıza yansıtabilirsiniz. 
sevgiliye el yapımı hediye
Yastık ürünler her zaman daha etkili oluyor. Özellikle romantik bir hediye yapmak, oluşturmak isterseniz. Fotoğraflarınızı ayrı ayrı yastıklara bastırıp ikisini bir araya getirdiğinizde bütün olacak şekilde yaptırabilirsiniz. Veya bir kalbin içerisine kendinizi ekletip, yastığın üzerine baskı yaptırabilirsiniz! Yastıklar her zaman tercih edilen hediyeler arasında yer almaktadır.


Yılın Her Günü İçin Bir Mesaj & 365 Adet Aşk Mesajı Kavanozu

sevgiliye manevi hediye
Farklı bir ürün! Farklı bir heyecan. Word belgesi açarak sevdiğinize hislerinizi anlatan yazılar yazmaya başlayın! Duygularınızı, onu ne kadar çok sevdiğinizi belirten cümleleri kullanın. Bu konuda siz daha başarılı olacaksınız, neler yazacağınızı elbet daha iyi biliyorsunuz. Daha sonra ise kavanoza uygun gelecek şekilde Yazı tipi, fontu ayarlayın. 
el yapımı hediye
Çıktıyı alıp kavanozun etrafına oval bir kaplama olacak şekilde kaplayın. Bu kısımda birkaç defa deneme yapabilirsiniz, ayarlamalar da sıkıntılar olabilir. Bu durum çok normal, canınızı sıkmayın. Sonrasında ise kavanozuna bir kalp görünümü vermek için kâğıdınızı kesmeye başlayın. Kalp şeklini aldıktan sonra kâğıdı tekrar kavanoza kaplatın. İçerisine sürpriz hediyeler koyup, kalpli bölümde kalan sözleri onun kendisine yüz yüze söyleyin! Çok mutlu olacaktır.

Kavanozla Yapılabilecek El Emeği Hediyeler

Kavanozla Yapılabilecek El Emeği Hediyeler
Bayanların daha başarılı olacağı ürünlerden birisi ile daha beraberiz! Bu ürünümüzün ana teması reçel olsa da sizler farklı tatlılar, besinler yapabilirsiniz. Biz reçel üzerinden yola çıkmak istedik. Yaptığınız reçeli kavanoza doldurduktan sonra kalp şeklinde bir meyve kesimi yapmalısınız. Buna en uygun olacak meyve şüphesiz ki Elma! Elmayı kalp şeklinde kestikten sonra reçelin en üstüne gelecek şekilde bırakıp kapağını kapatın. Kapağa bağlı bir kâğıt, kâğıt üzerinde romantik sözler. Sevdiğinizin yüzünde ki o mutluluk, kalbiniz de ki heyecan... Hemen yapmalısınız, oldukça kolay ve etkili! (Reçel kısmı biraz uğraştırıcı olabilir)

El Yapımı Aşk Haritası

sevgiliye özel el yapımı hediye fikirleri
Birlikte nerelere gittiniz, sevdiğiniz nerede doğdu! Aşkınız nerede alevlendi! Nerede yollarınız ayrı düştü, nerede okudunuz... Bu saydıklarımızın çoğunu farklı bölgeler de yaşadıysanız bu ürün tam size göre! 
Manevi El Yapımı Hediyeler
Görselde ki gibi sevdiğiniz ile ilgili önemli noktaları haritalarda belirtip işaretleyin, daha sonra bunu dijital ortam da hazırlayın ve çıktı alın.
sevgiliye el yapımı manevi hediyeler
Sonrasında bir çerçeveye yerleştirmeniz bu ürünü tamamlayacaktır. Bu konuda bilgisayar konusunda iyi arkadaşlarınızın yardımı işinize yarayabilir.


El Yapımı Kalpli Pasta

sevgiliye el yapımı hediye
Bizi görüntüsü ile cezbetti! Canlı canlı gören ve tadanları düşünemiyorum. Görsel de ki ürünü bir sanat eseri! Bu tarz bir pasta ile ona her şeyi anlatabilirsiniz. Ona elinizin emeğinizin nasıl değerli ve tatlı olduğunu gösterebilirsiniz. Onun ne kadar değerli olduğunu ifade edebilirsiniz. Ve o pastanın minik içerisinde koyduğunuz kalp ile her şeyi ifade edebilirsiniz. Pasta yapma konusunda bilgim var, bunu yapabilirim diyorsanız kesinlikle uğraşmalısınız! Çok hoşuna gidecek ve sevdiğiniz size bir daha bağlanacak. Tekrar tekrar diyoruz, ''Erkeğin kalbine giden yol, midesinden geçer!''

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski