Öğretmene El Yapımı Hediyeler

öğretmene el yapımı hediyeler
Öğretmenler hepimizin hayatlarındaki en önemli kişilerdir. İster kısa bir süre boyunca hayatımıza girmiş olsun ister bizi uzun yıllar boyunca eğitsin, üzerimizdeki emekleri tartışılmaz. Bizi adeta bir oya gibi işleyen, hayatımıza anlam kazandıran ve geleceğimizin şekillenmesi esnasında yanımızda olan öğretmenlerimiz çocukluktan çıkma aşamasında ikinci ailemiz haline geleceklerdir. Hayat boyunca birçok şey unutulabilir ancak öğretmenlerin üzerimizde bıraktığı iz asla unutulmaz. Öğretmeninize minnettarlığınızı ona hoş bir hediye tasarlayarak gösterebilirsiniz. Oldukça makul fiyatlara hazırlanabilen el yapımı hediyeler hem sizi yaparken eğlendirecek hem de alacağınız herhangi bir hediyeye göre daha değerli olacaktır. Öğretmene el emeği hediyeler hazırlayarak öğretmenlerinizi mutlu edebilirsiniz. Öğretmene yapılabilecek el yapımı hediyeler oldukça kolay bir şekilde hazırlanabilir. Ekstra bir şey almanıza gerek olmadan evdeki ürünlerle bile bu hediyeleri hazırlayabilirsiniz. Öğrenci bütçesine gayet uygun olan kolay yapılabilen öğretmenler günü hediyeleri ile öğretmeninizi bu özel günde sevindirebilirsiniz.


Öğretmene Kalem Buketi 

el yapımı öğretmenler günü hediyeleri
Öğretmene kalem buketi hediyesi yapımı son derece kolay ve eğlenceli hediyelerden bir tanesidir. Bunun için ihtiyacınız olan malzemeler; metal ya da plastik kova, kurşun kalem, kağıt, makas, not yazacağınız farklı renkte kalemler, not için karton, ip, kurdele, kovanın içerisine koymak için kağıt, kağıtları tutturmak için renkli bocuklar gibi malzemelerdir. Öğretmene hediye yapmak isteyenler için yapımı son derece kolay olan bu hediyenin malzemelerini kırtasiyeden alabilirsiniz ya da evde bulunan malzemelerden faydalanabilirsiniz. Evde bulunan bir kovanın dışını boyayabilir ya da hoş bir kağıtla kaplayabilirsiniz. Dilerseniz sert kartondan kova yaparak hediyenizi hazırlayabilirsiniz. Kalemlerin üst tarafına takmak için iki kat ya da tek kat olarak kağıttan keseceğiniz çiçekleri bocuklarla kaleme tutturabilirsiniz. Kovanın içerisine kağıdı buruşturarak yerleştirmenizin ardından kalemleri buraya saplayarak bir çiçek görüntüsü oluşturmanız gerekmektedir. Kalemlere bağlayacağınız kurdelelerle süslemenizi daha hoş bir hale getirebilirsiniz. Son olarak şekilli bir biçimde keseceğiniz kartonun üzerine renkli kalemlerle öğretmeniniz için hoş bir not yazarak hediyenize takarak hediye yapımınızı tamamlayabilirsiniz.

Kumaştan Kitap Ayracı

el yapımı öğretmenler günü hediyeleri
Öğretmene el emeği hediyeler arasında kitap ayracı hazırlamak oldukça şık ve yapımı kolay bir hediyedir. Sıklıkla kitap okuyan öğretmeninize vereceğiniz kitap ayraçlarıyla hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan şey biraz kumaş, düğme, iğne ve iplik olacaktır. Kitap ayraçlarını evde bulunan artık kumaşlardan yapabilirsiniz. Öğretmene yapılabilecek el yapımı hediyeler arasında neredeyse sıfır maliyetle yapacağınız bu hediyeyle öğretmeninizi ne kadar düşündüğünüzü gösterebilirsiniz. Kolay yapılan bilen öğretmenler günü hediyeleri içerisinde bulunan kitap ayracını yapabilmek için dikiş biliyor olmanız yeterli olacaktır. Kitap ayracı ebadında keseceğiniz iki parça kumaşı birbirine dikmenizin ardından Farklı bir kumaşla gül motifi dikerek ayracın baş tarafına düğmeyle birlikte tutturunuz. Kumaşın içerisine keseceğiniz kartonu yerleştirerek, ayarcın dikimini tamamlayınız. İçine koyacağınız karton sayesinde ayracınız sert duracaktır. Dikiş dikmeyi bilmiyorsanız ayraçları kartonun üzerine uygun bir yapıştırıcı yardımıyla yapıştırarak da kitap ayracını yapabilirsiniz. 

Öğretmene Teşekkür Kartpostalı

Öğretmene El Yapımı Hediyeler
Kartpostal göndermek şimdilerde kullanılmayan bir mesajlaşma yöntemi olsa da öğretmeninize teşekkür etmek için ideal ve kalıcı bir hediye olacaktır. Hazırlayacağınız kartpostalı tamamıyla el yapımı şekilde gerçekleştirerek içerisine duygusal mesajlar ve teşekkür notu yazabilir, öğretmeninize size öğrettikleri için şükranlarınızı bildirebilirsiniz. El yapımı öğretmenler günü hediyeleri arasında yapımı son derece kolay olan bu kartpostal aynı zamanda nostaljik bir hediye olmasıyla da öğretmeninizin çok hoşuna gidecektir. Kartpostalınızı yapabilmek için ihtiyacınız olan tek şey biraz karton ve süsleme malzemesidir. Kartpostalınızı sade bir şekilde tasarlayabileceğiniz gibi farklı ve hoş bir tasarım da uygulayabilirsiniz. Dilerseniz dışına bir zar ve içerisine kartpostal biçiminde tasarlayacağınız kartonlarınızı nasıl süsleyeceğiniz tamamıyla sizin hayal gücünüze kalmıştır. Öğretmene hediye yapmak isteyenlerin masrafsız bir şekilde yapacağı kartpostal hediyesi küçük ama hoş bir hediye olarak öğretmeninizin kalbini kazanacaktır. İçerisine duygularınızı yazarak öğretmeninizi mutlu edebilir, ömür boyu saklayacağı özel bir hediye hazırlayabilirsiniz. 

Öğretmene El Yapımı Not Defteri

Öğretmene El Yapımı Hediyeler
Öğretmene yapılabilecek el yapımı hediyeler içerisinde en kullanışlı olanlarından bir tanesi not defteri hazırlamaktır. Not defteri hazırlayabilmek için biraz renkli karton, keçe, süsleme malzemelerine ihtiyacınız olacaktır. Hazır şekilde satılan ucuz ve sade not defterlerinden satın alarak dış taraflarını kağıtlar ve keçeler yarımıyla süsleyerek dilediğiniz gibi süslü not defterleri elde edebilirsiniz. Not defterinizin dışını tamamıyla kendi sevdiğiniz bir kağıt rengiyle kaplayacağınız bu tasarımda üst bölüme kalem koymak için bir kısım da tasarlayabilirsiniz. Öğretmene el emeği hediyeler arasında not defteri tasarımı uygun maliyetlerle yapılabilecek hoş bir hediyedir. Not defterinizin üzerine baykuş gibi hayvan figürleri ya da çiçek gibi doğa figürleri yerleştirebilirsiniz. Not defterinizin dış yüzeyini tasarlamak tamamıyla sizin hayal gücünüze kalmıştır. Kolay yapılabilen öğretmenler günü hediyeleri arasında yer alan bu not defterlerini öğretmenler günü başta olmak üzere en özel günlerde öğretmeninize verebilirsiniz. 

Öğretmene Teşekkür Kutusu

Öğretmene El Yapımı Hediyeler
Öğretmenlerimiz hayatlarımızdaki en özel insanlardır. Ailemizden sonra hayatımıza giren ve bizi belli bir noktadan alıp hayatımızı şekillendirmemizde yardımcı olan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Öğretmenler gününde ya da özel günlerde öğretmenlerimize vereceğimiz hediyeler de en az hayatlarımıza kattıkları değerler kadar özel olmalıdır. Bu etkiyi yaratabilmek için en özel hediyeler elbette el yapımı hediyelerdir. Öğretmene hediye yapmak için zor tasarımlar seçmeniz gerekmiyor. Basit tasarımlar arasından tercih edeceğiniz kolay yapılabilen öğretmenler günü hediyeleri ile öğretmeninizin hem kalbini kazanabilir hem de ona ne kadar değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. El yapımı öğretmenler günü hediyeleri arasında hediye kutusu tasarımı yapımı kolay ve maliyetsiz bir hediyedir. Evinizde bulunan plastik kutulardan faydalanabileceğiniz gibi basit bir plastik kutu alarak içerisine kalem, şeker gibi hediyeler doldurarak teşekkür kutunuzu yapabilirsiniz. Teşekkür kutusunu özel hale getiren ise üzerine yapıştıracağınız teşekkür etiketi olacaktır. Bu etiketi kendiniz elle boyayabilir ya da bilgisayarda tasarım yapmayı biliyorsanız bu şekilde yapabilirsiniz. Teşekkür etiketlerinizi de kutunuzun üzerine yapıştırdığınızda öğretmeniniz için hediyeniz tamamlanmış olacaktır. 

Öğretmene El Yapımı Bardak Tutacağı

Öğretmene El Yapımı Hediyeler
Kahve seven bir öğretmenin mi var? Ona elinizle dikeceğiniz bir kahve tutacağı yapabilirsiniz. Bu hoş hediye ile hem gönlünü kazanacak hem de kahve içerken elinin yanmaması için ideal bir hediye hazırlamış olacaksınız. Öğretmene el emeği hediyeler hazırlamak, farklı bir hediye vermek isteyenlerin tercih ettiği yollar arasında yer almaktadır. Kolay yapılabilen öğretmenler günü hediyeleri arasında yer alan kahve tutacağını yapabilmek için biraz kumaş, iğne ve iplik yeterli olacaktır. Bardak tutacağını hazırlamak için biraz dikiş bilmeniz gerekiyor. İki parça kumaşı bardak çevresi kadar keserek birbirine birleştirin. Ardından bardak tutacağınızın üzerine öğretmeninizin ismini işleyebilirsiniz ya da hayal gücünüze göre farklı tasarımlar yaparak öğretmeninize hediye edebileceğiniz harika bir hediye yaratabilirsiniz. 

Öğretmene El Yapımı Alışveriş Çantası

Öğretmene El Yapımı Hediyeler
Çocuğunuz için öğretmenine değişik hediyeler satın alabilirsiniz. Ancak verilecek en anlamlı hediye çocuğunuz tarafından el emeğiyle hazırlanacak olan bir hediye tasarlamaktır. Öğretmene hediye yapmak kolay olmasının yanında maliyeti düşük ve değer bakımından da daha yüksek olacaktır. Çocuğunuza hediyeyi hazırlaması konusunda yardım edebilirsiniz. Ancak el yapımı öğretmenler günü hediyeleri tasarlarken mutlaka çocuğunuza ait bir dokunuşun olmasına da özen göstermelisiniz. Bu sayede çocuğunuzun hayal gücünü geliştirebilir ve öğretmenine kendisinin de dahil olduğu bir hediye vermesini sağlayabilirsiniz. Yapacağınız çalışma hem çocuğunuzu hem de öğretmenini mutlu edecektir. El yapımı alışveriş çantası hazırlamak için evinizde bulunan kumaş parçalarından basit bir çanta dikebilirsiniz ya da uygun maliyetli bir alışveriş çantası alarak çocuğunuzla birlikte üzerini süsleyebilirsiniz. Çocuğunuzun iğneyle dikiş yapmayı öğreneceği bu uygulama hayal gücüne de büyük katkı yapacaktır. 

Öğretmene El Yapımı Kağıt Tutucu Pad Hediyesi

Öğretmene El Yapımı Hediyeler
Öğretmene yapılabilecek el yapımı hediyeler arasında kağıtlarını tutturabileceği bir pad yapmak oldukça kolaydır. Öğretmeninize farklı bir hediye vermek ve bunu uygun bir maliyetle yapmak istiyorsanız, el yapımı hediyeler tasarlamak oldukça ideal olacaktır. El yapımı öğretmenler günü hediyeleri arasında kağıtlarını rahatça bir araya getirebilmesini sağlayacak bu hediye için ihtiyacınız olan şeyler karton, tutturucu mandal, kartonun dışına kaplamak için kağıt ve hediye kurdelesi olacaktır. Kartonu A4 kağıtların ebadından biraz büyük şekilde kesiniz. Kenarlarını yuvarlak bir form vererek şık hale getirebilirsiniz. Kartonun dış yüzeyine almış olduğunuz kaplama kağıdıyla kaplayınız. Burada dilerseniz elle boyadığınız ve üzerine mesajlar yazdığınız kağıtları kullanabilirsiniz. Tutturucu mandalı da sabitledikten sonra hediye kurdelenizi ve kurdelenize iliştireceğiniz bir not kağıdını tutturucu mandalın olduğu yere bağlayabilirsiniz. Öğretmeninize hediye edeceğiniz kağıt tutucu pad böylece hazır olacaktır. 

Öğretmene El Yapımı Şeker Halkası

Öğretmene El Yapımı Hediyeler
Kolay yapılan öğretmenler günü hediyeleri arıyorsanız, işte size şahane bir fikir. Öğretmeninize şeker halkası yapabilirsiniz. Yapımı oldukça kolay olan bu hediye için ihtiyacınız olan tek şey biraz şeker, poşet ve süsleme için malzemeler. Yapacağınız bu el işi şeker halkasıyla öğretmeninize son derece yaratıcı bir hediye vermiş olacaksınız. El yapımı hediyeler her zaman satın alınan hediyelerden daha değerlidir. Hediyeyi yapabilmek için şekerlerinizi poşete sararak iki tarafından süslü iplerle bağlamalı ve bunu arka arkaya dizerek bir halka haline getirmelisiniz. Bu halkanın belirli yerlerine kağıttan yapılmış süsler koyabilir, öğretmeniniz için hazırladığınız küçük notları ekleyebilirsiniz. Bu sayede oldukça orijinal ve süslü bir hediye elde etmiş olacaksınız. Halkanızdan birden fazla hazırlayabilirsiniz. Bir tanesini şekerlerle diğerini çikolatalarla tasarlayabilirsiniz. Hazırladığınız bu renkli ve hoş hediyeleri sepet içerisinde sunabilir ya da hoş bir hediye paketi yaparak sunabilirsiniz. 

Öğretmene El Yapımı Kişiselleştirilmiş Sabun

Öğretmene El Yapımı Hediyeler
El yapımı öğretmenler günü hediyeleri, öğretmeninizi son derece sevindirecektir. El emeği ürünler daima karşınızdakine onu ne denli sevdiğinizi anlatacak hediyelerdir. Maddi olarak yüksek değere sahip olmasalar da manevi açıdan oldukça değerli olan bu hediyeler parayla alınabilecek hiçbir şeyle ölçülemezler. Öğretmene el emeği hediyeler hazırlayabilmek için uygun maliyetli ürünlerle ve tamamıyla hayal gücünüzle birbirinden güzel hediye alternatifleri oluşturabilirsiniz. Öğretmene kişiselleştirilmiş el sabunu hazırlamak için ihtiyacınız olan sadece bir adet marketlerde satılan el sabunu ve etiket kağıdı olacaktır. Etiketin üzerine kendi tasarımınızı hazırlayarak üzerine öğretmeninizin ismini ve ona bir teşekkür mesajı yazabilirsiniz. Hazırladığınız etiketi sabunun üzerine yapıştırarak fiyonklarla süsleyip öğretmeninize hediye edebilirsiniz. Bu sayede oldukça maliyetli ve hoş bir hediyeyi öğretmeninize vermiş olacaksınız. 

Öğretmene Hediye Kırtasiye Sepeti

Öğretmene El Yapımı Hediyeler
Öğretmenler gününde ne hediye alabilirim diye düşünenlerden misiniz? Öğretmeninize birçok hediyeyi aldınız ve artık ne alacağınızı kestiremiyor musunuz? Öyleyse bu sefer kendi el emeğinizle yapacağınız bir hediyeyle öğretmeninizi mutlu etmeye ne dersiniz? El emeğiyle yapılan hediyeler satın alınacak en pahalı hediyeden her zaman daha değerli olacaklardır. Çünkü bu hediyeyi yapabilmek için oturup vakit harcamanız ve kendi ellerinizle tasarlamanız gerecektir. Kolay yapılabilen öğretmenler günü hediyeleri arasında en kullanışlı olanlarından birisi öğretmene hazırlayacağınız kırtasiye sepetidir. Öğretmeninizin eğitim hayatında ihtiyacı olacak tüm malzemeleri kırtasiye sepetinin içerisine koyabilirsiniz. Bu sayede hem öğretmeninizin ihtiyacı olan birçok ürünü ona hediye etmiş olacaksınız hem de bu sayede gönlünü kazanacaksınız. Öğretmene hediye yapmak için ideal bir ürün olan kırtasiye sepetinde maliyeti düşük olan ve çok kullanılan kırtasiye malzemeleri bulunmaktadır. Kırtasiye malzemelerini koyacağınız bir kutuyu kendiniz tasarlayabilir ya da bunun için bir sepet satın alabilirsiniz. Kutunun üstüne kendi ellerinizle hazırlayacağınız çeşitli süslemeleri ve yazıları koyabilirsiniz. Kırtasiye malzemesi olarak kutunun içerisine ataç, not kağıdı, yapıştırıcı, kalemler, silgi ve benzeri malzemeleri yerleştirebilirsiniz. Yapacağınız kırtasiye sepeti öğretmeniniz tarafından çok sevilecek ve beğenilecektir. Bu sepet sayesinde öğretmeninize teşekkür edebilecek, onu ne kadar düşündüğünüzü hissettirerek öğretmeninizi mutlu edebileceksiniz. 

Öğretmene Hediye Kurabiyeler

Öğretmene El Yapımı Hediyeler
El yapımı öğretmenler günü hediyeleri hazırlayabilmek için öyle büyük şeyler tasarlamanıza gerek yok. Hazırlayacağınız birbirinden tatlı kurabiyelerle öğretmeninizin kalbini kazanabilirsiniz. Öğretmene yapılabilecek el yapımı hediyeler arasında belki de en hoşu el yapımı kurabiyeler olacaktır. Kurabiyelerinizi öğretmeninize göre süsleyerek yapacağınız sürprizi daha hoş bir hale getirebilirsiniz. Örneğin matematik öğretmeniniz için kurabiyelerinizi yeşil bir tahta şeklinde tasarlayarak üzerine çeşitli formüller yazabilirsiniz. Bu hoş hediyeyle öğretmeninizi ne kadar düşündüğünüz bir kez daha ortaya çıkacaktır. Tatlılar insan kalbini kazanmanın en kestirme yoludur. Öğretmeninize en özel gününde tatlı kurabiyeler yaparak hem unutulmaz bir gün geçirmesine hem de ağzının tatlanmasına vesile olabilirsiniz. Kurabiye yapımı son derece kolay ve hiç bilmeyenlerin bile doğru bir tarifle hazırlayabileceği ürünlerdir. Üzerindeki tasarımları yapabilmek için hamurun içerisine gıda boyaları karıştırabilirsiniz. Biraz pudra şekerinin de yardımıyla ortaya harika tasarımlar çıkacaktır. Böylece öğretmeninize hazırlayacağınız uygun maliyetli v orijinal bir hediyeye sahip olacaksınız. 


Öğretmene Sınıfça Hazırlanacak El Yapımı Teşekkür Kartı

Öğretmene El Yapımı Hediyeler
Öğretmene hediye yapmak için tek başınıza olmanızdan çok sınıfça düzenleyeceğiniz bir organizasyon daha hoş olacaktır. El yapımı hediyeler her zaman diğer hediyelere nazaran daha özeldir. Hele tüm sınıf birleşerek öğretmeninize hazırlayacağınız bir hediye unutulmaz olacaktır. Öğretmene el emeği hediyeler arasında sınıfça hazırlanacak teşekkür kartı neredeyse sıfır maliyetle hazırlanacak bir ürün olmasına rağmen değeri alınacak tüm hediyelerden fazladır. Manevi değerlerle ve yoğun emekler vererek yetiştirdiği çocukların kendisini bu denli düşünüyor olması öğretmeninizi çok duygulandıracaktır. Teşekkür kartınızı hazırlamak için öncelikle bir karton ve biraz kağıda ihtiyacınız olacak. Tasarım olarak istediğiniz modeli hazırlayabilirsiniz. Çiçek buketi modeliyle hazırlayacağınız bir tasarım bu konsepte oldukça uygundur. Ancak teşekkür kartının tasarımı hayal gücünüze bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Oluşturacağız çiçek buketinin her bir çiçeği için sınıftaki tüm öğrencilerin yazacağı not kağıtları yapıştırılacaktır. Bu not kağıtları katlanarak yaprak şekli verilmiş açıldığında içerisindeki yazıların okunabileceği şekilde tasarlanmalıdır. Not kağıtlarını yeşil saplara yapıştırarak en son kartın üzerine tutturunuz. Kartın üzerine farklı notlar da iliştirebilir, öğretmeninize ayrıca teşekkür edebilirsiniz. Bu kartın renklerini tasarlamak tamamıyla size kalmıştır. Öğretmeninizin sevdiği renklerle hazırlayabileceğiniz gibi kendi zevkinize göre de bir tasarım yapabilirsiniz. Sınıfça vereceğiniz bu hediye ile öğretmeninize unutulmaz bir öğretmenler günü yaşatabilir ya da en özel gününü daha mutlu bir hale getirebilirsiniz. 

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski