Kişiye Özel Nostaljik Gaz Lamba

Kişiye Özel Nostaljik Gaz Lamba

Adeta elde yapılmış bir el yapımı hediye tadına sahip olan özel tasarım nostaljik gaz lambası, bakın bakalım arkadaşlarınızı nasıl da gururlandırıyor. Bundan sonra günlerce kargo beklemeye son. Aynı gün kargo seçeneği ile stoktan teslim isim baskılı nostaljik gaz lambası iyihediyefikirleri'de. Hep en çok değer vermemiz gereken sevdiklerimizi özel günlerinde şaşırtmaya ne dersiniz? Yüzlerini güldürecek olan harika fırsatlar ve tasarımlar sizleri bekliyor. Şimdi beğeninizi kazanacak olan imkânlara sahip olacaksınız. Alacağınız hediyelik isim baskılı nostaljik gaz lambası seçimleri ilginizi çekmeyi başaracak. İyihediyefikirleri farkı ile gelen tasarımların yüz güldüren şekle sahip olduğunu kolaylıkla söyleyebiliriz. Bu hediye ile nostaljik gaz lambayla olmayacak kimse tanımıyoruz. Sizler de eğer nostalji meraklısı arkadaşınızın gündelik hayatında veya kişisel zevklerini değerlendirdiğinde ne gibi objelere ihtiyacının olduğunu biliyorsanız, hiç düşünmeden bu nostaljik kimliğe sahip isim baskılı nostaljik gaz lambasını sahiplenerek arkadaşınıza sunabilirsiniz. İyihediyefikirleri farkıyla hemen şimdi online sipariş edebileceğiniz bu nostaljik nostaljik gaz lambası arkadaşınız için sürprizli bir seçim olacak. Manevi değeri yüksek ve arkadaşınızın beğenisini ön plana çıkartıp düşünerek aldığınız bu nostaljik gaz lambayla onu ne kadar mutlu edeceğinizi bir düşünün.

Kişiye Özel Nostaljik Gaz Lamba

Kalben bağlı olduğunuz ve yanındayken kendinizi size değerli hissettiren arkadaşınız için doğum günü hediyesi ne alabilirim sorunuza cevap bulabileceğiniz en güzel doğum günü hediye seçenekleri iyihediyefikirleri'de. Siz de biricik arkadaşınızın herkesten çok daha özel olduğunu düşünüyorsanız, kendisine özel tasarlanacak bu nostaljik gaz lambası, ona oldukça hoş bir hediye fikri olacaktır. Bu nostaljik gaz lambayla en güzel doğum günü kutlama şeklini siz yapacak ve onun sizin için ne kadar özel biri olduğunu gösterebileceksiniz.

Kişiye Özel Nostaljik Gaz Lamba

Arkadaşınızın hayatındaki en heyecan verici anlardan biri de, hediye paketini açtığında karşılaşacağı bu nostaljik gaz lambası olacaktır emin olun. Arkadaşlara özel nostaljik gaz lamba ile sevdiklerinizi sadece şımartmış olmakla kalmayacak, annenize, anneannenize, babaannenize seneler boyu sizi anımsatacak çok değerli bir armağan bırakacaksınız. 

Kişiye Özel Nostaljik Gaz Lamba

Ev hediyesi düşünenler için harika bir aksesuardır diyebiliriz. Antika koleksiyoneri sevdiklerinizi bu nostaljik gaz lambası eminiz ki bir hayli heyecanlandıracaktır. Arkadaşlara özel nostaljik gaz lamba sadece iyihediyefikirleri'de yaptırabileceğiniz oldukça etkileyici bir hediye alternatifidir. Etkileyici antika görünümü ve kişiselleştirilme özellikleri ile muhteşem bir seyir zevki sunan gaz lambası, ofis ve ev hediyesi olarak nostaljik hediyeler düşünenler için olağanüstü bir tercih olacak. Şık hediye kutusunda gönderimi yapılan gaz lambası, kargoda kırılmayacak şekilde paketlenmekte ve o şekilde adrese gönderilmektedir.

Kişiye Özel Nostaljik Gaz Lamba

Kişiye Özel Nostaljik Gaz Lamba Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1 -) Gaz lambası kaliteli camdan yapılmıştır.
2 -) Gaz lamba yağı doldurularak hemen kullanılabilir.
3 -) Son derece şık 35 X 25 X 11 cm. ölçülerinde hediye kutusu içerisinde gönderilmektedir. Ayrıca hediye paketi yaptırmanıza gerek yoktur.
4 -) Arka kısmında yer alan askısı ile duvara kolaylıkla asılabilir. Ölçüleri: 33 cm yükseklik - 11 cm genişlik.
5 -) Ürün kişiselleştirme gaz lambası üzerine lazerle yapılmakta olup silinmez özelliktedir.

Kişiye Özel Nostaljik Gaz Lamba


Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski