Kadın Eşe Yılbaşı Hediyesi

bayanlara yılbaşı hediyeleri
Hayatı paylaştığınız ve her anınızı birlikte yaşadığınız eşiniz için özel bir hediye almak istemez misiniz? Eşinizi mutlu etmek için her gün özel zaman geçirebilirsiniz. Ancak yılbaşı, birlikte yeni bir yıla adım attığınız anlamlı gündür. Yeni yılı mutluluk ve umut ile karşılamak için sevdiklerinizle eğlenceli bir akşam geçirebilirsiniz. Bu özel ve eğlenceli gecenin sonunda sevdiklerinize hediyelerinizi sunabilirsiniz. Eşinize aldığınız hediye ister büyük ister küçük olsun güçlü bir anlam taşıyacaktır. Siz de karınız için en doğal ve en özel hediyeler arasından birini seçerek unutulmaz bir gece yaşatabilirsiniz. Kadınlara özel olarak tasarlanan birbirinden farklı hediye bulunmaktadır. Bunlar romantik, eğlenceli, modern ve farklı tasarımlara sahiptir.

Bayan Eşe Alınabilecek Yılbaşı Hediyeleri


yılbaşı hediyesi

Kadın Eşe Alınabilecek Yılbaşı Hediyeleri


Kadınlar, hediyelerin en özellerini hak etmektedir. Özellikle eşiniz, size verdiği aşk ve sevginin karşılığını en güçlü biçimde almalıdır. Mutlu olmasını ve her zaman sizi düşünmenizi istediğiniz eşiniz için ona yakışacak bir hediye alabilirsiniz. Yılbaşı gecenizi çok özel kılacak olan hediyenizi, kişiye özel olarak tasarlanan ürünler arasından seçebilirsiniz. İsim yazılı ürünler, romantik görünüme sahip olan aksesuarlar ve kullanışlı eşyalar, eşinize alabileceğiniz özel hediyeler arasında yer alıyor. Modern, kullanışlı, romantik ve aşk dolu hediyenizi alarak yılbaşı akşamı eşinize şık kutusu içerisinde sunabilirsiniz. Böylelikle gecenin en özel dakikalarını yaşayacak ve aşkınızı mutlu edeceksiniz.

yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Tasarım Hediye Fikirleri Nelerdir?


Hediyeler, kişilerin kendilerini mutlu ve değerli hissetmesini sağlayan anlamlı ürünlerden oluşmaktadır. Her hediyenin anlamı elbette ki çok büyüktür. Ancak kişinin kendisine özel olarak tasarlanan hediyeyi alması, paha biçilmezdir. Bu nedenle çiftler birbirine aldıkları, özel tasarım hediyeleri tercih etmelidir. İsim, fotoğraf, meslek gibi kişiye özel olan her unsur, ürünler ile birlikte kullanıldığında hediyeyi özelleştirmektedir.

bayan eş için yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık


Aşkı göstermenin en güzel yollarından biri fotoğrafları kullanmaktır. Şık bir yastığın üzerinde yer alan aşk dolu fotoğraflar, hem romantik hem de özel bir görünüm oluşturuyor. Eşiniz ile olan birbirinden güzel üç adet fotoğrafı seçerek ona kişiye özel film şeridi yastık yaptırabilirsiniz. Yatak odanızın güzelliğine güzellik katan bu hediye, hayat boyu saklayacağınız şık bir üründür.

bayana yılbaşı hediyesi

Sevgiliye Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti


Kadınlar, romantik ve bir o kadar da şirin hediyelerden çok hoşlanırlar. Peluş ayıcık, sonsuzluk sembollü gümüş kolye, 100 adet sevgi kartı ve kalp yastık bulunan şirin bir sepet, yılbaşı için hoş bir hediye oluyor. Çocukluğunu kaybetmeyen ve romantik hediyelerden hoşlanan eşiniz için bu hediyeyi alarak yeni yıla mutlu girmesini sağlayabilirsiniz.

bayanlar için yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Sonsuz Aşk 3D LED Lamba


Kişiye özel olarak tasarlanan şık ve kaliteli bir hediye ile eşinizi şımartmak istemez misiniz? Yatak odanızın en çekici aksesuarı olan lamba, romantik görünümü ile çok seviliyor. Üzerinde isimlerinizin ve evlilik tarihinizin yazılı olduğu kişiye özel sonsuz aşk 3D lambayı almak için yılbaşı gecesini seçebilirsiniz. Bu hediyenin en güzel yanlarından biri şüphesiz ki kullanışlı olmasıdır. Renk seçenekleri ile yatak odanızı kapsayacak ışığı da belirlemiş olacaksınız.

kadınlar için yılbaşı hediyeleri

Seni Sevmemin 48 Nedeni Kitabı


Sevginin birden çok nedeni vardır. Bu nedenleri yazılı olarak sevdiğinize sunmak, hayat arkadaşınıza büyük bir mutluluk veriyor. Seni sevmemin 48 nedeni kitabı, aşkınızı ifade etmek için büyük bir fırsat! Her gün defalarca bakılacak güzellikteki bu anlamlı ve romantik kitabı, özel günlerde eşinize veya sevgilinize armağan edebilirsiniz. 

bayana yeni yıl armağanı

Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Kupa Bardak


Kupa bardaklar, günlük yaşamın olmazsa olmaz parçasıdır. İş yerinde ve evdeki kahve keyfine eşlik eden kupa bardağı özelleştirerek sevdiğinize armağan edebilirsiniz. Şık tasarımı, üzerindeki tarih ve isimleriniz, bu bardağı diğerlerinden farklı ve özel kılmaya yetiyor. Bardağın üzerinde bulunan karikatür çizim sevgililer ve ‘sen başıma gelen en güzel şeysin’ yazısı ile romantik bir görünüm sağlıyor.

bayana yılbaşı hediyesi

Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi Foto Kitap Albüm


Aşkınızın hikayesini romantik ve şık bir albüm ile sevdiğinize anlatabilirsiniz. Çocuklarınıza dahi miras kalan bu albümün içerisinde çok sevdiğiniz ve hatırladığınız anılarınız yer alıyor. Sevdiğiniz kadın ile birlikte gezdiğiniz yerlerde çekilen fotoğrafların her biri farklı önem ve anlam taşır. Bu da size fotoğrafları romantik bir hikaye içerisinde kullanma olanağını veriyor. Albümün siyah tasarımı ise klas ve modern bir görünüm sağlıyor.

bayanlara özel isim yazılı kolye

İsme Özel Kalpli Bayan Kolye


Hayat arkadaşınızın ismi, sizin için dünyanın en zarif ve anlamlı sözcüğüdür. Bu ismi çok daha özel kılmak için sevdiğinize hediye olarak alabilirsiniz. Eşinizin boynunda taşıyacağı zarif kolyeyi ona hediye edebilirsiniz. İsme özel olarak tasarlanan kalpli kolye, eşinizi çok mutlu edecektir. Şık, modern ve kaliteli görünüme sahip olan bu kolye, yeni yıl hediyesi olarak eşinize şans getirebilir.

100 Romantik Görev İçeren Kavanoz

100 Romantik Görev İçeren Kavanoz


Aşk yaşantınızı güçlendirmek ve daha romantik olmasını sağlamak için eşinize küçük bir jest yapabilirsiniz. Yeni yılda aşkınızın boyutunu değiştirmek için romantik görevler üstlenmelisiniz. Bu görevlerin bulunduğu şirin bir kavanoz, sizi mutluluğa eriştirecektir. Yılbaşında eşinize vereceğiniz romantik görevler kavanozu, yıl içerisinde sizi mutlu eden olayları yaşatacak ve beklentileriniz karşılayacaktır.

eşe yılbaşı hediyesi ne alınır

Kişiye Özel Sinema Klaketi Taş Bardak Altlığı


İş yerinde veya evde kullandığınız bardak altlığının özel bir tasarıma sahip olması, büyük bir ilgi görecektir. Sinema klaketi biçiminde tasarlanan bardak altlığını eşinize armağan etmek için yapmanız gereken özel bir fotoğraf seçmektir. Aşkınızın filminin ismi, evlilik tarihiniz ve özel fotoğrafınız, isimleriniz ile birlikte bu klaket üzerinde oldukça hoş bir görünüm ortaya çıkartıyor.

bayan eşe yılbaşı hediyesi

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle


Farklı ve bir o kadar da özel bir hediye ile eşinizi mutlu etmek istemez misiniz? Hayat arkadaşınız ile çekildiğiniz en doğal fotoğraflardan birini seçerek puzzle olarak merakla parçaları birleştirmesini izleyebilirsiniz. 130 parçadan oluşan özel fotoğraf baskılı puzzle, çocuklarınıza kalan güzel bir anı olarak sizinle kalıyor. Her parçayı birleştirirken, aşkınızı yaşayabilirsiniz.

yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati


Çalışma masasının en önemli aksesuarı şüphesiz ki sevdiğinizin fotoğrafıdır. Çerçeve içerisinde duran aşk fotoğrafınızın bu kez saat üzerinde yer almasını istemez misiniz? Her saniye birlikte olduğunuzu ve hayatınızın sonuna kadar birlikte kalacağınızı anlatan bu saat, özel günlerde hediye etmek için oldukça hoş bir üründür. Saatin üzerinde yer alması için en sevdiğiniz fotoğrafı ve özel bir cümle tercih edebilirsiniz.

bayana sürpriz yılbaşı hediyeleri

Love İs Sürpriz Konservesi


Çocukluğunuzun en güzel anılarından biri olan şıpsevdi sakız, sevdiklerinize en özel anıları hatırlatmak için güzel bir hediye… Her sakızın içerisinde yer alan aşk tanımlı karikatürler ise büyük bir mutluluk veriyor. Love İs Sürpriz konservesini sevdiğiniz kadına hediye ederek onu çocukluğuna götürebilirsiniz. 

bayana yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Kesme Tahtası


Size birbirinden lezzetli yemekler hazırlayan çok sevdiğiniz eşinize, mutfakta kullanacağı bir hediye alabilirsiniz. Kişiye özel olarak tasarlanan kesme tahtasının üzerinde eşinizin ismi ve sizin özel bir sözünüz yer alıyor. Bu tahta üzerine ‘canım karım’ veya ‘güzel eşim’ gibi samimi kelimeler yazdırabilirsiniz. Mutfakta zaman geçirmeyi seven eşinizin çok hoşuna gidecek olan özel tasarım kesme tahtasını dilediğiniz zaman hediye edebilirsiniz.

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski