Erkek İş Arkadaşına Verilebilecek Hediyeler

Erkek İş Arkadaşına Verilebilecek Hediyeler
İş arkadaşına verilebilecek hediye önerileri arasından seçimler yaparak karşınızdaki kişinin gönlünü kazanabilirsiniz. İş ortamı günün büyük bir bölümünü geçirdiğimiz bir ortamdır. Bu sebeple iş ortamında sosyal ilişkilerin olumlu olması kişiler için her anlamda avantaj olacaktır. Erkeklere hediye alabilmek normal hayatta oldukça zor iken, iş hayatınızdan birine hediye almanız muhtemelen çok daha zor olacaktır. Ancak iş sektör alanınızdan yola çıkarak ya da sıklıkla kullandığı ürün içeriklerine bakarak kafanızda bir hediye kararlaştırabilirsiniz. Ayrıca kişiye özel olarak tasarlanmış bir hediye tercih ederek onun sizin için farklı ve değerli olduğunu ifade edebilirsiniz. O zaman iş arkadaşına verilebilecek hediye önerilerimizi sıralamaya başlayalım. 

1- Gümüş Kol Düğmesi

Erkek İş Arkadaşına Verilebilecek Hediyeler
Çalışmış olduğunuz iş ortamı resmi bir kurum ya da kuruluş ise, erkek iş arkadaşına verilebilecek hediye önerileri içerisinde en ideal hediye kol düğmesi olacaktır. Kol düğmesi erkekleri karizmatik ve yakışıklı gösteren en önemli ve en güzel aksesuarlar arasında yer almaktadır. 

İsme Özel USB Bellek ve Kalem

Erkek İş Arkadaşına Verilebilecek Hediyeler
Kol düğmesi gümüş olması sebebiyle uzun süre kullanımda dahi kararma yapmayacaktır. Bunun yanı sıra kol düğmesi üzerinde harf detayları yer almaktadır. Kişinin adı ve soyadı çizilebileceği gibi, eşi ya da sevgilisi ve kendisinin baş harfini de oluşturabilirsiniz. Harfler lazer çizim olması nedeniyle silinme yapmayacaktır. 

2- Premium Hediye Kutusu

Erkek İş Arkadaşına Verilebilecek Hediyeler
İş arkadaşına verilebilecek hediye önerileri arasında kutulu içeriklerin daha göz dolduran bir hediye seçeneği olacağını söylemekte yarar var. Kutulu içerikler son derece kaliteli ve şık görünmesi sebebiyle kişinin kendisini daha özel hissetmesini sağlayacaktır. Bu Premium hediye kutusunun içerisinde yok yok! Kutu içerisinde kişiye özel tasarlanmış %100 deri malzeme içeriğine sahip bir adet cüzdan bulunmaktadır.

Fotoğraflı Anı Çerçevesi

Erkek İş Arkadaşına Verilebilecek Hediyeler
Ayrıca kişiye özel olarak tasarlanmış nostaljik bir pipo bulunmaktadır. Özellikle puro ya da sigara içmeyi sevenlerin bu hediye oldukça ilgisini çekecektir. Bunun yanı sıra bu benzersiz kutu içerisinde yine kişiye özel olarak tasarlanmış bir adet tesbih, bir adet kupa, bir adet pilot kalem ve bir adet flash bellek bulunmaktadır. 

3- Arkadaşa Özel Hediye Seti

Erkek İş Arkadaşına Verilebilecek Hediyeler
İş arkadaşına verilebilecek hediye önerileri arasında yine bir oldukça şık bir kutu önerimiz bulunuyor. Özel ahşap kutu içeriği sayesinde yalnızca gönle değil göze de hitap eden bu hediyenin ön kısmına arkadaşınız için kısa bir not oluşturabilir, ismini yazdırabilirsiniz. Lazer ile özel olarak çizilen bu yazının silinme olasılığı bulunmaktadır. 

Snob Kokulu Erkek Konsept Hediye Kutusu

Erkek İş Arkadaşına Verilebilecek Hediyeler
Kutu içerisinde bir adet isme özel olarak tasarlanmış termos vardır. Yine isme özel olarak tasarlanmış ve iş hayatında kullanılabilecek ajanda bulunmaktadır. Kutunun devamında bir adet isme özel mini çakmak ve kitap ayracı bulunur. Son derece ince ayrıntılar ile hazırlanmış bu benzersiz hediye arkadaşınızın gönlünü fethetmeye yetecektir.

4- Kişiye Özel Cüzdan

Erkek İş Arkadaşına Verilebilecek Hediyeler
Cüzdan erkeklerin gündelik hayatta yanından ayırmadıkları sınırlı aksesuarlarından birisidir. İşarkadaşına verilebilecek hediye önerileri arasında yer alan bu şık cüzdan isme özel olarak tasarlanmıştır. %100 hakiki deri malzemesinden imal edilmiş olması nedeniyle uzun süre zarar görmeden kullanılabilecektir. İç yapısının bölümlerinin fazla olması kişisel eşyaların düzenli bir şekilde yerleştirilebilmesini sağlayacaktır. Cüzdanın ön kısmına kişinin harf, isim ve soy isminin yazdırabilmesi mümkün olacaktır. Yazı içeriği tamamen lazer kalem yardımı ile yazıldığı için kalıcılık sağlayabilmektedir. Bunun yanı sıra kişiye özel cüzdan çeşitlerinde farklı renk seçenekleri bulunmaktadır.

5- Kişiye Özel Flash Bellek

Erkek İş Arkadaşına Verilebilecek Hediyeler
Teknolojinin giderek yaygınlaşması ile birlikte flash belleklerin hayatımızdaki yeri giderek artmıştır. Flash bellekler dosyaların, belgelerin ya da fotoğrafların düzenli bir şekilde uzun yıllar saklanabilmesine olanak sağlayacaktır. Flash bellekler bu özelliğinin yanı sıra son derece portatiftir. Karşınızdaki kişinin cebine koyarak her yere götürebilmesi mümkündür. Kişiye özel olarak tasarlanmış olan bu bellek akrilik malzeme içeriği ile tasarlanmıştır. 

Zengin Erkek Karikatürlü Ofis Hediye Kutusu

Erkek İş Arkadaşına Verilebilecek Hediyeler
Sert akrilik malzeme tipi sayesinde düştüğünde kırılma olasılığı çok düşük bir ihtimaldir. Üst kısmına kişinin adı ve soyadı yazılabilmektedir. İş arkadaşına verilebilecek hediye önerileri arasında yer alan bu üründe yazının silinmesi söz konusu olmamaktadır. Belleğin depolama hafızası ise 8 GB’ dır. Özel LED ışık içeriğine sahip bu flash bellek gece mavi ışık şeklinde yanarak varlığını gösterebilmektedir. Bu özelliği sayesinde özellikle kaybolduğunda daha kolay bulunabilecektir. 

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski