Sevgiliye İyi Geceler Mesajları

İyi Geceler Mesajları sevgiliye
Günün büyük bir kısmını sevgilisiyle geçiren birçok insan vardır. Beraber olamadıkları zamanlarda da genellikle mesajlaşmalar olmaktadır. Bir insan sevgilisi ile gün içinde çok fazla mesajlaşmaktadır. Herkes için durum böyle olmasa da çoğu kişide bu şekildedir. Sabahları kalkarken ve geceleri uyurken hep ilk onlar mesaj atarlar. Çoğu zaman attığımız mesajlara dikkat ederiz. Güzel sözler yazarak onları şımartmak ve güne güzel bir şekilde başlamalarını isteriz. Aynı şekilde gece uyurken bile uzun uzun sevgi dolu mesajlar atarız. 

Sevgiliye özellikle uyurken iyi geceler mesajını farklı ve güzel bir şekilde atmak isteriz. Bazı kişiler bu mesajları sadece iki kelime ile sınırlı tutmak istemezler. Romantik mesajlar yazarak sevgilileri mutlu etmek isterler. İyi geceler kelimesini gece arkadaşlardan ayırılırken, evinizde aileniz uyumadan önce ve bir gece yarısı komşularımıza denk gelince kullanabilmekteyiz. Fakat sevgili olan kişiler gecenin geç saatlerine kadar konuşabilmektedirler. Hem günaydın hem de iyi geceler mesajları bu nedenle sevgililer için daha önemli olmaktadır. Ayrıca bu mesajlarda romantik ve güzel kelimeler kullanarak süslü bir şekilde göndermek çok daha farklı etkiler yaratmaktadır. Bu nedenle insanlar sevgililerine bu tarz güzel mesajlar göndermektedirler. Sevgiliye en güzel iyi geceler mesajları için birçok araştırma yapıp, onlar için en uygun olanları seçerek göndermektedirler. Bu tarz mesajları daha çok erkek tarafı göndermektedir. Kadınlar erkeklere göre çok daha duygusal ve romantizmi seven bir yapıya sahiptirler. Bu nedenle bu tarz duygusal ve romantik mesajlarda ilk adımı erkekler atmaktadır. Bazı durumlarda kızlarda erkekler için bu tarz mesajlar göndermektedirler.

Sevgiliye en güzel iyi geceler mesajları seçerken ince düşünmek ve tercihleri anlamlı mesajlardan yana kullanmak gerekir. Anlamsız ve saçma sapan duygusal kelimeler ile yazılmış iyi geceler mesajları maalesef çok sevilmemektedir. Bu nedenle mesajlarınızda anlam ve ifade olmasına özen göstermelisiniz. Ayrıca mesajları hazır bir şekilde elde edebileceğiniz gibi kendiniz kafanızdan da yazabilirsiniz. Kendi fikrîleriniz ile yazmış olduğunuz uzun romantik iyi geceler mesajları, sevgiliniz tarafından çok daha sevilecektir. Kadınlar bu tarz düşünülerek yazılmış mesajlara oldukça önem verirler. Emin olun ki gönderdiğiniz her böyle mesajı taslaklarda veya notlarında kaydediyordur. Kendi kafamdan nasıl duygusal iyi geceler mesajları yazabilirim diye soru sorabilirsiniz. Aslında oldukça kolaydır. Öncelikle kendinize bir konu bulun. Sevgiliniz ile yaşadığınız bir anı veya ilk zamanlarınız olabilir. Aşkın ilk zamanları her zaman çok daha tutkulu ve güzel geçmektedir. Bu nedenle bu zamanları konuşarak ve uzun uzun düşüncelerinizi yazarak mesajınıza başlayabilirsiniz. İlk tanışma anlarınız, ilk yediğiniz yemek, ona karşı ilk hisleriniz ve bunun gibi daha birçok şeyden bahsedebilirsiniz. Bu konularda uzun bir mesaj hazırladıktan sonra mesajın sonuna onu sevdiğinizi ve ardına da iyi geceler mesajını koyarak, sevgiliniz için mükemmel bir mesaj hazırlamış olursunuz. Onlar her zaman uğraşarak ve düşünerek yaptığınız işlerden daha çok keyif almaktadırlar. Hazır kopyalanarak gönderilen mesajlar ile kendiniz düşünerek yazdığınız mesajlar arasında ciddi farklar vardır. Ayrıca kopyalayarak gönderilen mesajlar kendilerini belli etmektedir. Kendi kafanızdan güzel anılarınızı konuşarak iyi geceler mesajı hazırlamak hiçte zor değildir.

Sevgiliye en güzel iyi geceler mesajları, eski ve güzel yaşadıklarınız ile yazılabilir. İnternetten sevgiliye iyi geceler mesajları gibi kelimeler arayarak herkesin gönderdiği mesajları göndermek yerine, azcık emek vererek ve düşünerek onun için çok daha okuması keyifli uzun bir iyi geceler mesajı yazabilirsiniz. Bu şekilde yazarak onu düşündüğünüzü de basit bir dille ifade etmiş olursunuz.

Sevgiliye İyi Geceler Mesajları 


** Sırf birisi iyi geceler demediği için kötü geçen geceler varmış ya; Hah işte onlar olmasın diye buraya bi “İYİ GECELER” bırakıyorum. İhtiyacı olan alıp kullansın… 
** Her şey senin için dualarım, özlemlerim sırf seni düşünen tek biri var oda benim bunu unutma iyi geceler mesajı atmayıda unutma.. 
** Dualardasın, rüyalardasın, hayallerdesin, özlemlerdesin, kısaca bende olan her şeydesin. İyi Geceler en sevdiğim.. 
** Kalbinin ışığı gecenin karanlığını bastırsın, gecen mutlu, kalbin huzur dolu olsun.. İyi geceler.. 
** Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat… 
** Yıldızlar ışıl ışıl göz kırpıyorlar adeta aşkıma .Şahitlik ediyorlar sensiz geçen gecelerime ve sıkıntılarıma. Neyse ki bu yalnız gecelerin biteceğini yine onlar söylüyorlar bana. 
** İnsanlık Ölmedi.. :) İyi Geceler diyen bi sevgilimiz olmasa da, yat zıbar diyen annemiz var çok şükür. 
** Seni yaşadığım her gün için yanağına bir buse gönderiyorum huzurla uyu bitanem.. huzurlu ve mutlu… İyi geceler.. 
** Seni seviyorum. Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler! 
** Yaşanmış en büyük aşkların tek şahidi yıldızlar diyorlar ki:hadi yat artık çok Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirim… 
** Bensiz geçirdiğin son gece olması dileğimle iyi geceler sana. 
** Sana ait gecelerim vardır, sabahım olmuş, olmamış, pek umursamadığım.. Kalbiniz duayla olsun, gönlünüz huzurlu olsun, yüreğiniz sevgiyle dolsun, geceniz hayır, sabahınız nur dolsun. Hayırlı geceler. 
** Bu gönül sana tutkun. Sözlerin yine suskun. Ne olursa olsun artık, sessizlikten korkuyorum. Bir aradayken ayrıyız. Her şeye rağmen dayanmalıyız. Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden. İyi geceler aşkım…. 
** Bir hüzün saklıdır gecede ve bin umut vardır her yeni gün doğumunda, bir hüzünle uyuyup bin umutla uyanman dileğiyle iyi geceler… 
** Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, Kanatlarında mutluluk yüreğinde sevgi ve şefkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasında iyi geceler öpücüğü Ona iyi bak. 
** Gecelerimin doğan güneşi, hayatımın anlamı, ömrümün sonsuz nefesi, iyi ki varsın. Seni seviyorum, İyi Geceler her şeyim. 
** Aşkımızın ışığı hiç sönmesin.. Allah rahatlık versin sevgilim, iyi geceler… 
** Az önce uykum aradı, mesaiye kalmış, kıyamam ya.. Sen gelmeden yatar mıyım ben deli.. :)) 
** Tatlı uykular canım, gözlerini açtığında güneş doğduğunda yüreğin sevgiyle dolsun. 
** İyi geceler canım derdin.. Gecenin iyiliğinden çok, Canın olma düşüncesi yeşerir dururdu içimde.. Birden uyandım. Doğruldum yatağımda. Yastığım gözyaşlarımdan sırılsıklam. Son bir damla gözyaşım ise süzülüyor hala yanaklarımdan. Kabusum oldu sensiz geceler artık bana. 
** En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör bitenem tatlı uykular. Canım yanında olmak istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye. 
** Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma. İyi geceler.. 
** Bu gönül sana tutkun. Sözlerin yine suskun. Nolursa olsun artık, sessizlikten korkuyorum. Bir aradayken ayrıyız. Her şeye rağmen dayanmalıyız. Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden. İyi geceler aşkım…. 
** Hep aklımdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek bilmeyen bişey bu, bu can bu bedenden çıkana, bu diyardan göçene dek görebildiğim tek gerçek rüyam sensin tatlı rüyalar meleğim.
** Sen benim rüyalarımdaki hayalim, hayattaki tek yaşama sebebimsin.. İyi geceler meleğim.. 
** Gökyüzü mehtabı nasıl beklerse sahiller dalgaları nasıl özlerse kuru toprak suya nasıl hasretse sen de benim hasretimsim aşkım... İyi uykular tatlı rüyalar. 
** Ve bazen unutmak için uyumak gerek, rüyaları hesaba katmadan, iyi geceler… 
** Kafam rahat etsin diyorsanız, altına yastık koyun. İyi geceler.. 
** İyi geceler birtanem. En tatlı uykular en güzel rüyalar senin olsun. Huzur dolu yarınlara; beraberce ulaşabilmek ümidi ile iyi geceler bebeğim.. 
** Bir geceyi değil, bütün geceleri sana armağan ediyorum. İyi Geceler Aşkım.. 
** Günün birinde hayat seni boş verirse ve yüreğin sana yalnız bırakıldığını söylerse aldırma çevir gözlerini gök yüzüne sana gülümseyen gözlerimi göreceksin aşkım iyi uykular tatlı rüyalar. 
** Sevgili uyku; Ben bu satırları yazarken, sen çok uzaktasın biliyorum.. ama seni seviyorum, ne olur yuvana dön.. 
** Yeni doğacak güneşin yeni umutlar, yarınlar getirmesi dileğiyle iyi uykular. yarın sabah uyandığında gönlünüzden geçen her güzel şeyin, hayalden çıkıp gerçeğe dönüşmesi dileğiyle hayırlı ve mutlu geceler.. Unutma Sevgilim!! 
** Canım sevgilim seni çok seviyorum, rüyanda beni gör bitanem, iyi geceler tatlı rüyalar aşkım. Rüyalara rest çektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku çok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum birtanem iyi geceler. 
** Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan…
** Sen uyurdun. Bilmezdin, ben uzaklardan üstünü örterdim her gece. 
** Gülen gözlerinde batıp, doğmayı senden öğrendim… İyi Geceler.. 
** Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirim…Seni yaşadığım her gün için yanağına bir buse gönderiyorum huzurla uyu bitanem.. huzurlu ve mutlu… İyi geceler.. 
** Gözleriniz kapattığınızda aklınıza ilk gelen her şeyin, gözlerinizi hayırlısıyla açtığınızda gerçekleşmesi dileğiyle.. İyi Geceler… 
** Şimdi yine seni düşünerek yatıyorum Allah rahatlık versin. Hep aklımdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek bilmeyen bir şey bu, bu can bu bedenden çıkana, bu diyardan göçene dek görebildiğim tek gerçek rüyam sensin tatlı rüyalar meleğim. 
** Gece sana sarılıp yatmadan, sabahı senle uyanmadan, nasıl uyuyabilirim? İyi geceler bir tanem… 
** Yeni bir günde buluşmak dileği ile hayırlı geceler dilerim. Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim. İyi Geceler Her şeyim! 
** Bi bakışınla doğuyorsa kalbimde günes, uyuduğundaysa batıyor güneşim. Hayatımda ömrümde sensin. İyi Geceler Herşeyim..! 
** Gece olması sorun değil de, yatar yatmaz sabah oluyor ya ona sinir oluyorum.. Uzatmaları da yok :))
** Canım çok sıkılıyor canım yanımda yok diye. Sensiz gecelerden sensiz günlerden bıktım artık. Sabret hayatım iyi günler bizi bekliyor. İyi geceler canım…. 
** Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, Denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, Bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim. İyi Geceler Her şeyim.. 
** Ben uykuyu sadece seni görmek için seviyorum çünkü rüyalarımı süsleyen en güzel meleksin bebeğim iyi geceler.. 
** Sen, derin uykularda bindir çeşit rüyalar içinde iken seni düşünmekten uyuyamayan bu aşığına biraz insaf et biraz gül biraz lütfet ki bende uyuyabileyim. İyi geceler aşkım iyi geceler bebeğim. 
** Sevgi dolu bir dünya için, arkadaşlar hazır mıyız? Yatsın bu dünya!! İyi Geceler.. 
** Gönlünüz huzurlu olsun, yüreğiniz sevgiyle dolsun, geceniz mübarek olsun. Allaha emanet olun hayırlı geceler. 
** Güzelliklerle dolu huzurlu, keyifli güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle iyi geceler.. 
** Allah'ım sana en güzel uykuları ve benli rüyaları bahşetsin biriciğim. 
** Yat zıbar sabah kalkamıyorsun :)) Gelmeyecek o iyi geceler mesajı uyuyun artık… Ya da dur dur kıyamam yaa iyi geceler :)) 
** Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum her şeyim. Sonsuza kadar hep benim ol çünkü sadece seninle bu can var olur.. 
** Kalabalık yıldızlar içinde arama gözlerimi… ben sana ay kadar büyük yansıyacağım, ışığımla aydınlan ve tatlı uyu hayal gözlüm… 
** Güzel bir gün nasıl seninle başlıyorsa dünyamda, güzel bir gecede ancak seni rüyamda görünce anlam kazanacaktır, iyi geceler aşkım. 
** Siz de sürekli kendinizi yorgun ve uykusuz mu hissediyorsunuz? Sabahları uyanmakta zorlanıyor musunuz? Valla yapacak bir şey yok, erken yatsaydınız :)) 

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski