Plaj Buz Dolabı Nasıl Süslenir

Plaj Buz Dolabı Nasıl Süslenir
Yaz ayları yaklaştıkça nasıl serinleyeceğimizin yollarını arayıp duruyoruz! Ev içindeyken pek sorun olmuyor fakat dışarıda bu durum tam tersi! Özellikle plajlarda sadece deniz serinlemeye yeterli olmuyor! Bu sebeple oldukça kullanışlı bir DIY projesi ile karşınızdayız! El yapımı soğutucu plaj dolap adeta yüreğinize su serpecek! Soğuk içecek ve dondurmalarınızı saklayabileceğiniz bu harika plaj dolabını yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceksiniz! Kendi tarzınıza ve zevkinize uygun olarak tasarlayacağınız soğutucu dolap, gören herkesin dikkatini üzerine çekecek! Biz bu projede pembe renk kullandık fakat siz istediğiniz renge boyayabilirsiniz! Ayrıca harfli magnetler ile soğutucu dolabınızın üzerinde oynayabileceğiniz harika bir XOX oyununu sizlere sunuyoruz! Yani soğutucu plaj dolap içinizi serinletmekle kalmayacak aynı zamanda sizleri çok eğlendirecek! Daha önce DIY projesi yapmadıysanız soğutucu plaj dolap sizler için harika bir başlangıç olabilir! Yapılış aşamalarını gördüğünüz zaman ne kadar kolay olduğunu anlayacaksınız! Sizler için gayet ayrıntılı şekilde anlatacağımız el yapımı soğutucu plaj dolap nasıl yapılır gelin hep birlikte öğrenelim!


EL YAPIMI SOĞUTUCU PLAJ DOLAP İÇİN MALZEMELER


• Metal soğutucu
• Pembe sprey boya 
• Yamalar
• Yapışkan mıknatıs destek 
• Alfabe harfler
Plaj Buz Dolabı Nasıl Süslenir

EL YAPIMI SOĞUTUCU PLAJ DOLAP YAPILIŞI


Eğer malzeme listenizdekiler tamamladıysanız el yapımı soğutucu plaj dolabının yapılış aşamalarına geçelim!

1. Projenin ilk adımı boyama! Pembe sprey boya kullanarak soğutucunun hepsini boyamanız gerekecek! Eğer soğutucu üzerine kağıt veya reklam amaçlı etiketler varsa onları keskin bir alet yardımıyla çıkartın. 

2. Soğutucunun kendi renginin tamamen gitmesi için 3 kat boyamanız gerekiyor! Katlar arası boyanın kurumasına müsaade edin! Ve son katı bitince tamamen kurumaya bırakın!
Plaj Buz Dolabı Nasıl Süslenir
3. Sıra geldi yamaları yapmaya! Yamaların arka kısmı için mıknatısın yapışkan tabakasını yamaya yapıştırın ve soğutucunun üzerine magnetleyin! 

4. Alfabe harfleri istediğiniz renklere boyadıktan sonra kurumasını bekleyin ve XOX oyunu için gerekli zemini oluşturun! 

5. Ve soğutucu plaj dolabını hazır! Artık plajlarda XOX oyunu oynayabilir ve içeceklerinizi serin serin içebilirsiniz! Artık plajda eğlenmenin tam zamanı! Ellerinize sağlık!
Plaj Buz Dolabı Nasıl Süslenir

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski