Öğretmenler Günü Hediyeleri

Öğretmenler Günü Hediyeleri

Mutlu günler. Öğretmene öğretmenler gününde alınabilecek hediyeler nelerdir? Hangi hediyeyi sevdiklerimize verebilirim? Manevi öğretmenler günü hediyeleri hangileridir gibi yanıt bulamadığınız sorularınız mı var? Hiç merak etmeyin bu çalışmamız sizin için titizlikle hazırlandı. Ayrıca dalgınlık istemiyorum çünkü bu başlıktaki bütün öğretmenler günü hediyeleri özenle senin için seçildi. Sana hediye önerisi sunmak için. O yüzden pas geçme olur mu?:) öğretmenler için hazırladığımız müthiş hediyelerimizi sizlere sunuyoruz. Öğretmenlere özel kupa bardaklar, isme özel zarif kahve fincanları, mesleki kanvas tablolar, öğretmeninize özel mesleki ürünler ve çok daha fazlası iyihediyefikirleri blog sitesinde sizlerle oluyor. Öğretmenler için hazırlanan özel tasarım ürünler ve sürprizli fikirler bu sayfada sizlerin beğenisine sunuluyor. Huzurlu alış verişin tadını iyihediyefikirleri ile çıkartın. Hediyem hem kişiye özel olsun, hem de öğretmenlere özel olsun diyorsanız, binbir çeşitte beğeninize sunduğumuz ve bu sitede yer alan öğretmenlere özel hediye seçeneklerine göz atmalısınız. Öğretmenler günü çok önemlidir elbette! Ancak daha da önemli, bu özel günde öğretmene aklında yer edecek ve hiçbir vakit unutmayacağı anlamlı bir hediye vermektedir. Bizler, bu özel günün kıymetini çok iyi düşünerek sizler için çok etkileyici hediye fikirleri hazırladık. Umuyoruz ki sizler de bu fikirlerimizi çok beğenecek ve öğretmeniniz için en güzel öğretmenler günü hediyesini bu sayfadan seçeceksiniz. Hiçbir zaman unutamayacağı armağanı öğretmeninize vermek için sabırsızlanacaksınız. Sizi bekleyen harika fikirleri kaçırmayın. Çünkü öğretmeniniz için anlamlı bir öğretmenler günü hediyesinin sahibi olmaya çok yaklaştınız.

1. Kişiye özel en iyi öğretmen sertifikası

Kişiye özel en iyi öğretmen sertifikası

Kişiye özel en iyi öğretmen sertifikası ile sizler de öğretmenler günü çok güzel geçecek ruh haline şimdiden girebilirsiniz. Günümüzde sertifikalar, bizleri yansıtan ve amaçlarımıza uygun tasarımlar arasından seçilir. Bu yüzden güzel hediye fikirleri içerisinde sertifikalar oldukça popüler. Hem herkesin hediye olarak almaya bayılacağı; hem de herkesin her yerde kolay göremeyeceği çok özel bir tasarıma sahip olan sertifika, öğretmene alınabilecek hediyeler listesinde en üst sıralarda kendisine yer buluyor. Öğretmeninizi mutlu edeceğiniz birbirinden şık öğretmenler günü armağanlarını kaçırmak istemeyeceksiniz. Hediye almanın keyifli yanı ile tanışacaksınız. Fotoğraflı tasarımdan oluşan sertifikaya taze kalmasını istediğiniz anılarınızdan sonsuz bir anlam katmış olacaksınız. Alış veriş sepetinize kesinlikle bu sertifikalardan eklemelisiniz. Siz de öğretmeninize sevginizi ifade etmekte zorlananlardan mısınız? O halde yapacağınız en güzel davranış gerek öğretmene, gerekse de tüm sevdiklerinize sevginizi üzerinde güzel sevgi mesajları içeren bir hediye ile sunmak olacaktır. Hemen hatırlatalım, Hediyemen'de hediye notu şık bir zarf içerisinde gönderiliyor ve tamamen ücretsiz.

2. Başöğretmen temalı isme özel retro gaz lamba

öğretmenler günü hediyesi

24 Kasım öğretmenler gününde biricik öğretmenlerimize teşekkürümüzü küçük bir hediye ile gösterebiliriz. Aynı zamanda bu özel günün sizin gözünüzde önemini vurgulayan bir şiir ya da kutlama notu ile de kutlayabiliriz. Hediyenizin not kağıdı üzerine; "hayal kurmak, geleceği hayal edip planlar yapmak, bilime inanıp, bu inançla yaşamak, insanları sevip saygı duymak bizlere öğretmenlerimizin en önemli emanetleridir. Öğretmenim emanetlerinize sahip çıkıyor, bu uğurda yaşıyorum. Varlığınız bana güç veriyor. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. " şeklinde el yazınızla bir not düşebilirsiniz örneğin. Öğretmeninize olan güzel hislerinizi en güzel bu hediyeyle biz dışa vurabileceğinizi düşünüyoruz. Öğretmenlere hediye seçiminde nelere dikkat etmelisiniz? Öncelikle eşsiz nitelikte bir hediye arıyorsanız, sadece sahibi için özel olarak hazırlanacak yani öğretmenlere kişiye özel hediyeler ilk bakmanız gereken veyahut da ilk tercihiniz olmalıdır.

3. Öğretmene isimli papatya anahtarlık

öğretmenler günü hediyesi

Sevginizi öğretmeninize geçirebileceğiniz en hoş sürpriz ise işte bu anlamlı papatya anahtarlık hediyesidir. Eğer sizin de çok sevdiğiniz bir öğretmeniniz varsa, kesinlikle bu sayfada gördüğünüz kişiye özel bu papatya anahtarlığı fazlasıyla hak ediyor demektir. Hediyenin en bol çeşidi, en kalitelisi ve en özel tasarımları iyihediyefikirleri'nde sizleri bekliyor. Hediye sitemizi sık sık ziyaret ederek ve harika hediyelere en hızlı şekilde ulaşın. Öğretmeninize öğretmenler gününde hediye edebileceğiniz bu anlamlı papatya anahtarlık sadece kendisine özel olacağı için anlamını hiçbir zaman kaybetmeyecektir. Öğretmeninizle aranızda adeta bir sevgi elçisi olacak olan bu anlamlı papatya anahtarlığı bize göre kaçırmamalısınız. Öğretmene öğretmenler günü hediyesi olarak ya da tasarımını değiştirerek farklı öğretmenler günü hediyesi olarak yani kısaca nedeni ne olursa olsun alınabilecek bir hediyedir. Bu papatya anahtarlığa bakıldığında birçok güzel duyguyu bir arada tatmak mümkün oluyor. Sevgiyi ifade eden hediyeler her zaman inceliği ortaya çıkartacaktır. Doğrusu bu papatya anahtarlık gibi hediye opsiyonları da kolay bulunmuyor.

4. Öğretmene özel hediye kutusu

öğretmenler günü hediyesi

Öğretmeninizi sevindirecek bu kişiye özel hediye kutusuyla kendisini çok özel ve kıymetli hissetmesini sağlayabilirsiniz. Bu harika obje öğretmeninizi çok da şımartacak gibi duruyor. Başka bir hediye sitesinde daha iyi tasarım veya daha hesaplı bir konsept hediye kutusu bulamayacağınızı düşünüyoruz. Öğretmeninize hediye seçimi yapmak için acele etmenize gerek yok. İyihediyefikirleri sitesinde çok bol alternatifli öğretmenler günü hediyeleri bulunuyor. En iyi ve çok tercih edilen hediye modellerinden birisi de konsept hediye kutusu çeşitleridir. Dilerseniz bu konsept hediye kutusu çeşitlerinden özel tasarıma sahip olanları satın alma imkanınız bulunuyor. Her zaman özel bir hediye olsun diyorsanız o zaman bir hediye kutusunun ne kadar özel bir hediye olacağını da tahmin etmelisiniz. Verilecek tüm hediyelerin sevinç yaşatacağı bir öğretmenler günü kutlamasında siz de farkınızı bu hediye kutusuyla ortaya koyun. Bu konsept hediye kutusunu tüm öğretmenler kendilerine çok daha yakın bulacaklar. Kişiye özel olarak sunulduğu için üzerinde tıpkı bir ayna yansıması gibi kendilerini bulacak olan öğretmenler bu şekilde daha da çok sevineceklerdir. Bu yüzden öğretmenler günü hediyeleri neler olabilir sorusunun en güzel cevapları için başvurabileceğiniz en doğru hediye sitesi sizler için de daima iyihediyefikirleri olmalıdır.

5. Yılın öğretmenine özel hediye kutusu

Yılın öğretmenine özel hediye kutusu

Yılın öğretmenine özel hediye kutusu, öğretmenler gününde öğretmeninizin hediye olarak almaktan büyük bir mutluluk duyacağı kişiye özel bir hediye olacaktır. Bu anlamlı konsept hediye kutusunu daha da etkileyici kılmak ise şimdi sizin elinizde. İsme özel konsept hediye kutusu üzerine öğretmenler günü mesajı olarak bu hediye notunu konsept hediye kutunuz üzerine ekletebilirsiniz; "dünyanın en degerli varlıkları olan siz öğretmenler! Bugün, türk öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde hepinizi sevgiyle, candan kutluyoruz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun!" sevginizi en güzel şekilde hissettirmek istediğiniz biricik öğretmeninize, sevginiz kadar güzel bir duygu yaşatacak konsept kutularla ulaşabilirsiniz. Konsept hediye kutularımız hem olağanüstü sunumları, hem de etkileyicilik olarak oldukça özel bir hediye olmasıyla öğretmeninize en güzel tebrik sözlerinizi sizin adınıza ulaştırıyor olacak. Yılın öğretmenine özel hediye kutusu, özellikle hediye paketi sunumuna da önem verenler için bulunmaz özellikte bir objedir diyebiliriz.

6. Öğretmene hediye kupa ve anahtarlık

öğretmenler günü hediyesi

İsme özel bir kupa bardak almak illa çok pahalı bir hediye almak demek değildir. Çok uygun fiyatlara da oldukça güzel ve orijinal kupa bardaklar alabilirsiniz. Özellikle ona özel olması zaten hediyeyi başlı başlına özel ve orijinal kılacaktır. Bundan daha güzel bir hediye seçimi olabilir mi? Üstelik iyihediyefikirleri ile en güzel en orijinal kupa bardaklar aynı gün kargo teslim fırsatı ile sizlere sunuluyor. Daha güzeli ne olabilir ki? Öğretmenler için kupa bardak tercih etmek, bu dönemde verilecek hoş hediyelerden birisi olduğundan kupa bardak tercih etmeniz öğretmeninizi sevindirecektir. Öğretmenime öğretmenler günü hediyesi ne alabilirim veya hangi hediyeyle öğretmenimi mutlu edebilirim diye düşünüyorsanız öğretmeninizi mutlu edecek ve sevince boğacak en yaratıcı ürünleri bu sayfada bulabilirsiniz. 24 kasım öğretmenler gününde sevgili öğretmenlerinize kendisine hitap edebilecek çeşitte hediyeler seçerek, sizin için çok özel olduklarını hissettirebilirsiniz. Bilhassa öğretmenler günü hediye önerileri aramaktaysanız, mutlaka öğretmene hediye olarak bu kupa bardağı iyihediyefikirleri'nden bu fikri hemen değerlendirebilirsiniz.

7. Öğretmenler için hediyelik termos mug

Öğretmenler için hediyelik termos mug

Öğretmene özel hediye önerilerimizin 7 numarasında ise tasarımıyla beğeni puanı 10 numara olan kişiye özel bir termos bardak var. Termosun üzerinde isminin yazması onu motive edecek ve gururlandıracaktır. Öğretmenler gününde öğretmene ne alınır sorunuzu isme özel olması ve şıklığını göz önüğne getirerek bu termosu ortak bir resimde hayal edin. Böylelikle öğretmeninize incelik tayfından çok özel bir hediye çıkartmış olacağınıza bizzat kendi gözlerinizle şahit olun. Sene içerisindeki tüm özel günlerde olduğu gibi bu öğretmenler gününde de size öğretmeninize alabileceğiniz harika öğretmenler günü hediye fikirleri ve önemli tüyolar vereceğiz. Mesela öğretmeniniz için özel hazırlanacak bu termosa var mısınız? Bize göre müthiş bir fikir. Termos bardak ilk bakıldığında klasik bir termos bardak imajı çizse de, çok geçmeden sadece öğretmeniniz için özel olarak tasarlandığı hemen fark ediliyor olacaktır. 

8. Kişiye özel öğretmenler günü çikolatası

Kişiye özel öğretmenler günü çikolatası

Ayıp olmasın diye teşekkür ettiğiniz ama gözden kaybolduktan sonra hediyesini bir kenara kaldırdığınız durumlar yaşadınız mı hiç? Herkesin başına geldiği için kesinlikle siz de bu durumu yaşamış olmalısınız. O yüzden öğretmeninize hediyenizi seçerken, siz de bu duruma düşmemeli ve ona en güzel hediyeyi bulmalısınız. Özellikle de bazı hediyeler vardır ki verdiği mesaj ile en güzel duyguları hissettirir. Bunlardan biri de isme özel termoslardır. Öğretmeninize verdiğiniz değeri tam anlamıyla yansıtabilmeniz için bu termosun doğru bir tercih olacağını söyleyebiliriz. İyi bir öğretmen her şeyden önce tecrübeli olur. Yani hayat deneyimi olur. Öğrencilerine yaratıcı fikirler sunar öğrencilerin hoşuna gidecek etkinlikler düzenler. İyi bir öğretmen her çocuğun özel olduğunu düşünür ve buna göre çocukların neleri sevip sevmediğini iyi bilir. Eğitimde çoklu zekâ kuramı vardır. Bu kurama göre her çocuk farklı bir zekâ alanına sahiptir. Bunun için öğretmenler öğrencilerin hepsini bir kalıba sokmaya çalışmaz. Öğretmenler de bu çoklu zekâ alanlarına sahiptir. Yine öğretmenler teknolojik gelişmeleri yakından takip eder ve bu teknolojik gelişmelere her zaman ayak uydurur. Aynı zamanda öğrenmeye de açıktır. Her zaman öğrencilerini cesaretlendirir ve onları geleceğe emin adımlarla hazırlar.

9. Erkek öğretmen karikatürlü kupa bardak

Erkek öğretmen karikatürlü kupa bardak

Ürün kişiselleştirme yaparak istediğiniz şekilde kendinize özel hale getirebileceğiniz ve en esprili hediyelerden biri olarak öğretmeninize sunabileceğiniz erkek öğretmen karikatürlü kupa bardak sayesinde öğretmeniniz tarafından sevgi dolu kocaman bir öpücüğü hak edeceğinize inanıyoruz. Siz, erkek öğretmene keyifli ve bir o kadar da sizi hatırlatacak esprili bir hediye istediniz, biz de size öğretmen için karikatürlü kupa bardak özel tasarım ürününü sunuyoruz. Şık bir hediye kutusunda öğretmeninize sunabileceğiniz bu karikatürlü kupa bardağın hediye kutusunu açtığında öğretmeniniz hem çok şaşıracak, hem de inanılmaz mutlu olacaktır. Her kaybolduğumuzda yeniden yönümüzü bulmamızda yol gösterici olan öğretmenlerin hakkı ödenmez. İlkokul sıralarından itibaren elimizden tutup bizi hayata hazırlayan, faydalı ve başarılı olmamızda emeği olan öğretmenler unutulmaz. Hiçbir şey bunların karşılığı da olamaz. Ancak en özel günlerinde yanlarında olabiliriz. Hatta alacağınız hediyeler ile çok daha mutlu olmalarını da sağlayabiliriz. İyihediyefikirleri ile gelen fırsatlardan biride onları çok mutlu edecek olan tasarımları kolayca bulabiliyor olmanızdır.

10. Öğretmen temalı hediye duvar saati

öğretmenler günü hediyesi

Seçeceğiniz duvar saati modeline bağlı olarak üzerinde öğretmeninizin resmini veya ismini baskılatarak hazırlatabileceğiniz veya ona söylemek istediğiniz mesajınızla hazırlatabileceğiniz duvar saati modellerimizle siz de öğretmenlerinize şaşırtıcı bir sürpriz yapabilirsiniz. Siz ve öğretmenleriniz için şahane bir biçimde hazırlanan duvar saatlerine iyihediyefikirleri'dan rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Duvar saatinizin kısa sürede tasarlanıp adresinize ulaştırılması için kişiye özel duvar saatleri kategorimize siz de çekinmeden göz atabilir ve seçiminizi kolayca yapabilirsiniz. Bu yazımızı yayınladığımız 16 kasım 2021 tarihinde 59,9 TL fiyatla hediyemen sitesinde satışa sunulan isme özel duvar saati, hoş tasarımıyla seviye üstü bir seçim. Öğretmen ya da klasik tabiri ile hoca, bilgi birikimimizin büyük bir bölümünü kendilerine borçlu olduğumuz kişilere hediye alarak, unutmadığımızı gösterebiliriz. İyihediyefikirleri sayesinde kendilerine alınabilecek birbirinden güzel ürünleri kolaylıkla bulmuş olacaksınız. Onlar için bir araya getirilen tasarımları hemen incelemeye başlayabilirsiniz. Öğretmen için duvar saati ve daha pek çok seçenek şimdi sizleri bekliyor.

11. Yılın en iyi öğretmeni hediye sepeti

Yılın en iyi öğretmeni hediye sepeti

Öğretmenlerimiz bizlere okulu sevdirir, mesleğimizi seçmemizi sağlar ve ileride iyi bir insan olmamıza da yardımcı olur. Öğretmenler gününde tabi ki öğretmenlerimiz için harika hediyeyi seçmeliyiz. İşte bu göz alıcı hediye seti sayesinde öğretmeninize ne kadar büyük ilgi gösterdiğinizi ve değer verdiğinizi net bir şekilde aktarabileceksiniz. Öğretmenler günü hediyesi ucuz konusunda hediyelikler arıyorsanız, bu hediye seti biricik öğretmeniniz için bire bir olacak. Öğretmenler gününde armağan ettiğiniz bu hediye setleri çok işine yarayacaktır. Ayrıca bu özel hediye setini saat 14.00'a kadar vereceğiniz siparişlerde aynı gün kargoya teslim ediliyoruz. İyihediyefikirleri adresinde hediye seti siparişini öğretmeniniz için sipariş edebilirsiniz. Bir ömür hatıra bir ömür anımsama. Ne kadar güzel duygular yaşıyorsunuz öyle değil mi? Biricik öğretmeninize kişisel olarak sevginizi ve mesleğine olan saygınızı en üst düzeyde işte bu hediye setiyle gösterebileceksiniz diyoruz. Öğretmeniniz için alacağınız bu özel hediye setinin kusursuz ve anlamlı olmasını istiyorsanız, yazacağınız bir hediye notu ile bu hediye setini daha da kusursuz hale getirebilirsiniz. Çünkü bize göre bir hediye, üzerinde notsuz olmamalıdır.

12. Öğretmene hediye çakmak

Öğretmene hediye çakmak

Zevklerinden çok emin olamadığınız öğretmeninize hediye almak gözünüzü korkutuyorsa, bu çakmak eminiz ki size ilaç gibi gelecektir. Öğretmenlere göz alıcı hediyeler dendiğinde çakmakların oldukça etkili olduğu bilinen bir gerçek olduğu gibi, asla da yadsınamayacak derecede de önemlidir. Öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi olarak verebileceğiniz bu kusursuz çakmak modeli tasarımsal açıdan benzersiz olup; mükemmel bir baskı teknolojisiyle hazırlanmaktadır. Ayrıca bu özel çakmağı saat 14'e kadar vereceğiniz siparişlerde aynı gün kargoya teslim ediliyoruz. Aran uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen kariyerinizde önemli bir pay sahibi olan öğretmenlere hala hediyeler alarak, memnun edebilirsiniz. Ziyaretine gittiğiniz zaman alacağınız çakmak ürününü hediye edebilirsiniz. Her zaman gözlerinin içi gülen öğretmenlerinize sıcak bir tebessüm getirmiş olacaksınız. Aynı zamanda onlar için büyük bir mutluluk kaynağı olacağını unutmayın. İyihediyefikirleri kalitesi ile seçeceğiniz ürünler uzun yıllar kullanıma da imkân tanıyor.

13. Öğretmenlere hediye bardak altlığı

öğretmenler günü hediyesi

Eğer aklınızda öğretmene öğretmenler günü hediyesi fikirleri hiç oluşmadıysa bu konuda size bu bardak altlığının epeyce bir faydası dokunacaktır diye düşünüyoruz. Eminiz ki bu göz alıcı bardak altlığını öğretmeniniz her kullandığında kendisini hem çok özel hissedecek, hem de ona olan sevginizi hatırlıyor olacaktır. Öğretmene öğretmenler günü hediyesi öğretmenlere hediye bardak altlığı, öğretmeninizi mutlu edecek harika bir ürün olarak öne çıkıyor. Öğretmenlere hediye bardak altlığı sizler için de çok duygu dolu bir seçim olacak. Bu göz alıcı bardak altlığı, vereceğiniz adrese kadar ulaştırılacak ve sizi öğretmeninizin yanında varmışsınız gibi hissettirecek. Öğretmenlerin görevde kalıcı olması öğrenci psikolojisi açısından da oldukça önemlidir. Öğrencilerin ebeveynlerinden sonra en sık gördüğü kişiler olan öğretmenlere alışması da oldukça kısa sürmektedir. Bu yüzden çocukların güçlü bir bağ kurup bağlandığı öğretmenlerin artık derslerine girmemesi onları derinden etkileyecek ve üzecektir. Hatta ileride etkisini gösterecek bedensel ve ruhsal problemler kalıcı bir travma biçiminde meydana gelecektir. Bu nedenle tercih edilecek bölgelere çok iyi karar verilmelidir.

14. Öğretmenime hediye çay fincanı

Öğretmenime hediye çay fincanı

Harika önerilerimize devam ediyoruz. Bu kez de listemizin 14. Sırasında yine kişiye özel, yine baş döndürücü bir güzellikte olan süper bir çay fincanını sizlere sunuyoruz. İsme özel hediyeler arasında seçim yapmanız oldukça zor. Biz sizlere manevi değeri olacak birçok farklı seçenek sunuyoruz. Değerli hediye kişiyi özel kılan ve onu ön plana çıkaracak bir hediye olacaktır. Değerli hediyenizi öğretmenime hediye çay fincanı olarak seçip sunmaya ne dersiniz? Göz alıcı fincanınızı en ucuz fiyatları ile en kaliteli hali ile sizlere sunuluyor. Hem ona özel hem de beğenilecek olması hediyeyi çok daha anlamlı kılıyor. Ürüne ait kişiselleştirme detaylarının olması, bu fincanın duygusal yönünü çarpıcı bir şekilde ortaya koyuyor. Sizler de hediye almanın keyfini sonuna kadar yaşamak istiyorsanız kesinlikle öğretmenlerinize kişiye özel çay fincanı alarak isterseniz gönlünüzden geçen dileklerinizi yazdırabilir isterseniz adını ve soy adını ya da bir takma adını yazdırabilirsiniz.

15. Kutlama mesajlı öğretmen bardak altlığı

öğretmenler günü hediyesi

Bizleri daima seven ve bugünlere gelmemize vesile olan sevgili hocalarımıza öğretmenler gününde ufak bir hediyeyi de çok görmeyelim. Öğretmenlere göz alıcı hediyeler dendiğinde bardak altlıklarının oldukça etkili olduğu bilinen bir gerçek olduğu gibi, asla da yadsınamayacak derecede de önemlidir. Öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi olarak verebileceğiniz bu kusursuz taş bardak altlığı modeli tasarımsal açıdan benzersiz olup; mükemmel bir baskı teknolojisiyle hazırlanmaktadır. Ayrıca bu özel bardak altlığını saat 14. 00'a kadar vereceğiniz siparişlerde aynı gün kargoya teslim ediliyoruz. Öğretmeninize öğretmenler gününde hayatının en büyük hediye mutluluğunu yaşatmaya hazır mısınız? Aynı gün kargo yapılacak olan bu taş bardak altlığı ucuz fiyatı ile de sizi cezbedecek. Özene, şıklığa ve el işçiliğine önem verenler için bu taş bardak altlığı zaten anlamını da başarıyla ortaya koyuyor. İş yerlerinin ve evlerin olmazsa olmazı olan bardak altlıkları bu kez öğretmenimize hediye edebileceğimiz en güzel ofis hediyesi aksesuarlarından birine dönüşüyor. En göz alıcı taş bardak altlığı çeşitlerini bünyesinde bulabileceğiniz iyihediyefikirleri kategorileri içerisinde yer alan ve kişiye özel olarak hazırlanan termos, powerbank, taş baskı, kalp anahtarlık ve daha birçok beğeneceğinize inandığımız sürpriz önerileri sizleri bekliyor.

16. Erkek öğretmen karikatürlü mouse pad

öğretmenler günü hediyesi

Erkek öğretmen karikatürlü mouse pad, öğretmenler gününde öğretmeninizin hediye olarak almaktan büyük bir gurur duyacağı isme özel bir hediye olacaktır. Bu esprili karikatürlü mousepad'i daha da etkileyici kılmak ise şimdi sizin elinizde. İsme özel mouse pad üzerine öğretmenler günü mesajı olarak bu sözü ekleyebilirsiniz; "siz bana her zaman şefkatle yaklaştınız, her sıkıntımda bana arkadaş oldunuz. Yeri geldiğinde ailem gibi koruyup kolladınız. Bana sevmenin ve yaşamanın ne kadar güzel olduğunu her fırsatta hatırlatıp, karanlığa düşmeye yaklaştığım anda umut olup ellerimden tuttunuz. Sizi gururlandırdığım günlerin bir an önce gelmesini öyle çok istiyorum ki… öğretmenler gününüz kutlu olsun. " erkek öğretmen karikatürlü mouse pad biricik öğretmeninize mutluluk enerjisi verecek güzel bir alternatif olarak karşınıza çıkıyor. Kampanyalı fiyatı ile almanızı kolaylaştırdığımız bu karikatürlü mousepad'i istediğiniz kişi için yaptırabilirsiniz. Öğretmeni sevindirmek böyle bir mousepad'e sahipseniz aslında çok da basit. Öğretmeninizin hayatındaki en heyecan verici anlardan biri de, hediye paketini açtığında karşılaşacağı bu mouse pad olacaktır emin olun.

17. Kadın öğretmen karikatürlü hediye kutusu

öğretmenler günü hediyesi

Bu yıl çok sevdiğiniz öğretmeninize en güzel öğretmenler günü armağanını siz verebilirsiniz. Öğrencilerin kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği ve duygularını gösterebileceği armağanlar bir arada bulunuyor. Ayrıca öğrenci bütçesi için uygun olan ucuz hediyelik konsept hediye kutusu çeşitliliği de beklentileri karşılamak için yeterli. Düşünülmek bile öğretmen için paha biçilmez duyguların sebebi olacakken, hediyeniz bir ömür sakladıkları arasına girecektir. Öğretmenlik özel ve bir o kadarda kutsal meslektir. Kutsal olmasının nedeni ise, insanlara kendi bilgilerini aktarmaları ve onlara hayatlarında başarılı olmaları için birçok bilgi öğretmeleridir. İnsanların çoğu başarısını öğretmenine borçlu olmaktadır. İşini iyi bir şekilde yapan öğretmenler her zaman çok değerli bir konumda tutulmakta ve sevilmektedir. Bu şekilde başarılı olan öğretmen iş arkadaşınız var ise ona doğum gününde anlamlı bir konsept hediye kutusu hediyesi vererek bu başarısının devamını iletebilirsiniz.

19. Erkek öğretmene özel hediye kutusu

öğretmenler günü hediyesi

İyihediyefikirleri'de aradığınız ürünü tıpkı parmak şıplatması kadar kolay ve etkileyici bir şekilde bulabileceksiniz. Mutluluklarınızı baki kılacak ve geçmişte olduğundan daha yüksek seviyelere çıkarabilecek olan imkânlarla tanışacaksınız. Her zaman hediye almanın güzel bir yanı vardır. Ayrıca hissettirdiği anlamlı mutluluklar vardır. Şimdi farklı ürün çeşitliliği sayesinde siz den olan beklentilerini üzerine çıkabilirsiniz. Bununla birlikte kendilerini şaşırtabilmekte mümkün olacak. Hayatımız boyunca unutamadığımız kişileri sayamaya kalksak, her listenin ilk sıralarında öğretmenlerin olduğunu görürüz. İlk yazmaya başladığımız günden mühendislik hesaplamaları yaptığımız güne kadar hep arkamızda desteklerini hissetmişizdir. Hatta mezun oldukça sonra bile hala tecrübeleri ile bizlere yön göstermeye devam ediyorlar. Onlara bir hediye alarak, vermiş olduğumuz kıymeti hissettirebiliriz. Öğretmen için tasarlanan hediye kutuları iyihediyefikirleri ile bulabilirsiniz.

20. Dünyanın en iyi öğretmeni kupa bardak

Dünyanın en iyi öğretmeni kupa bardak

Öğretmenler için hediyelik listemizde 20. Sırada sizin de beğeneceğinize inandığımız güzel bir kupa bardak var. Kalitesi ve tasarımıyla adından çok söz ettirecek harika bir kupa bardak. Kupa bardağı ilk eline aldığında üzerinde isminin olduğunu görmek öğretmeninize kendini çok iyi hissettirecek. Hediyenizi bir tık ile sipariş verin aynı gün kargo fırsatı ile en hızlı şekilde eşsiz kupa bardağınıza ulaşın. Öğretmene öğretmenler gününde ne hediye alınır sorusuna güzel bir cevap niteliğindeki isme özel kupa bardaklar şimdi siparişlerinizi bekliyor. Öğretmenler günü için orijinal bir sürpriz yapmak için tek ihtiyacınız olan şey, şimdi bu kahve kupasıyla bu sayfada sizi bekliyor. Hadi acele edin. Öğretmene hediye kahve kupasıyla sevginizi anlatmak da; yaşatmak da çok daha kolay bir hal alıyor. Öğretmenler günü için en yaratıcı hediyelerden biri olmaya aday kişiye özel hediyelik kupa bardak, ile öğretmeninizi unutmadığınızı öğretmeninize hissettirebilirsiniz. Bilhassa öğretmenler günü hediye önerileri aramaktaysanız, mutlaka öğretmene hediye olarak bu kupa bardağı iyihediyefikirleri'nden bu fikri hemen değerlendirebilirsiniz.

21. Öğretmene hediye kalemlik

Öğretmene hediye kalemlik

İyihediyefikirleri varsa öğretmenler günü için hediye seçimleri hayatınızda hiç problem teşkil etmiyor. İçinizden nasıl geliyorsa o şekilde öğretmeniniz için en etkileyici kalemliği bu sayfada hem de bir kaç saniye içinde sipariş edip tasarlatabiliyorsunuz! Öğretmene hediye kalemlik, öğretmenler gününde öğretmeninizin hediye olarak almaktan büyük bir mutluluk duyacağı kişiye özel bir hediye olacaktır. Bu güzel kalemliği daha da etkileyici kılmak ise şimdi sizin elinizde. İsme özel ahşap kalemlik üzerine öğretmenler günü mesajı olarak bu hediye notunu kalemliğiniz üzerine ekletebilirsiniz; "bizimle hayatı paylaşan; bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününüz kutlu olsun!" öğretmeniniz yaşamınızda son derece önemliyken, öğretmeninizin sizin için ne ifade ettiğini en iyi ona seçeceğiniz bu kalemlikle gösterebilirsiniz. Siz de en sevdiklerinizi şaşırtıcı bir hediye ile şaşırtmak istiyorsanız öğretmene hediye kalemlik tam da sizin için. Tasarımını düşünerek herkese özel yaptırabileceğiniz bu ahşap kalemlik çok beğenilen ve severek kullanılacak bir armağan olacak. Fiyatıyla çok ucuz olmasına rağmen, ucuz hediyelik eşyaların bile ne kadar sevilebileceğini bu kalemlikle gözlemliyor olacaksınız.

Kaynak : Bikolihediye.com

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski