Yılbaşı Giyim Önerileri

yılbaşında ne giyilir
Ünlü tasarımcı Cengiz Abazoğlu, bu yıl yılbaşı programı yapan bayanlara özel olarak önerilerini anlattı, bizler de sizler için bu önerileri paylaşacağız. Binlerce kadının gardırobunda yer aldığını söyleyen Abazoğlu, 25 yıldır tasarımcılık yaptığını ve halen daha ayakları yere daha sağlam basan herkese hitap eden fakat farklılığını da gösterebilen kadınların daha ön planda olduğuna dikkat çekti.

Her kadının yeni yıl programları için farklı giyinmek istediğini, bu giyim içerisindeyken güzel, seksi ve çekici olmak istediğini ve yılbaşı gecesi boyunca en rahat kıyafeti üzerinde taşımak istediğini de belirten Abazoğlu, tavsiyelerini şu şekilde sundu:

1. Renklerle Oynamaktan Çekinmeyin

yılbaşında ne giyilir
Kırmızı rengin yılbaşında ön plana çıktığını belirten Abazoğlu, tamamen kıpkırmızı giyinmenin bir moda hatası olduğunu belirtti. Eğer gelenekselleşmiş bir kırmızı renk kıyafet tercih edilecekse çok hafif bir göz makyajı yapılması gerektiğini, aksesuarlarda ise pastel tonlarının kullanılması gerektiğini belirtti. Abazoğlu’na göre kırmızı renk makyajda kullanılmalı, kıyafette kullanılmamalı.
güzel yılbaşı kıyafetleri
Siyahın gizemli bir renk olduğunu vurgulayan ünlü tasarımcı, kadınlar için siyah rengin daha çekici bir duruşu olduğunu belirtiyor. Özellikle açık tenli bayanların siyah renk tercih etmesi gerektiğini vurgulayan Abazoğlu, siyah şık bir elbise ile gecenin en çekici kadını olunabileceğini ifade ediyor.
yılbaşında ne giyilir
Lacivert, bitter çikolata kahvesi ve kömür siyahı gibi renklerin ön planda olduğunu belirten ünlü modacı, küçük dokunuşlar aracılığıyla şık bir görünüme kavuşulabileceğini dile getiriyor. 

2. Nerede, ne giyilir?

yılbaşında ne giyilir
Ünlü modacının bir diğer önerisi ise yılbaşı gecesi ne giyilir sorusundan önce nerede ne giyinilmeli sorusunun cevabını bulmaktan yana olduğundan geçiyor. Eğer bir ev davetinde bulunulacaksa küçük kokteyl elbiselerinin tercih edilmesi gerekiyor.
yeni yıl eğlencesi
fiyat
Otelde rezervasyon yaptırılan bir mekana gidilecekse daha uzun elbiselerin tercih edilebileceğini söyleyen Abazoğlu, bu mekanların fazla ışıltılı olacağını belirterek bayanlara bu tür davetlerde ışıltıdan uzak durmaları gerektiğini belirtiyor. Daha çok frapan bir model tercih etmelerini ve düz form elbise giymelerini öneriyor.
güzel yılbaşı kıyafetleri
Eğer bir yeni yıl partisine katılacaksanız ve gideceğiniz yer kulüpse kalem pantolonlar ve korse formunda bulunan gepiyerler tercihiniz olmalı. Üzerinize alacağınız şık bir deri ceketle kombini tamamlayabilirsiniz. 

3. Dozunda Dekolte Giyilmeli

yılbaşında ne giyilir
Stil olan bir kadının, dozunda dekolte kullanan kadın olduğunu dile getiren Abazoğlu, derin dekolte giyinmenin şıklık kavramıyla bağdaşmadığına dikkat çekiyor. Yılbaşında nasıl giyinilir önerisi olarak kadınların yerinde ve dozunda dekolte tercih etmeleri gerektiğini vurguluyor. 
yeni yıl gece kıyafetleri
Yılbaşında tercih edilebilecek dekoltenin sırt dekoltesi olduğunu vurgulayan ünlü tasarımcı, dekoltenin tek bir yerde olması gerektiğini de ifade ediyor. Birçok yerden dekolte vermenin şıklık ile bağlantısı olmadığını da belirten Abazoğlu, kadınların bu konuda hata yaptığını dile getiriyor.

4. Elbiseyle Mücadele Edilmemeli

Yılbaşında nasıl giyinilir
Ünlü tasarımcının en hassas olduğu nokta, kadınların giymiş olduğu kıyafette kendilerini rahat ve memnun hissetmesinden yana olmakta. Giyinilen kıyafetle mücadele edilmemesi gerektiğinin üzerine basan Abazoğlu, gece boyunca elbiseyle uğraşan bir kadının asla hoş bir görüntü veremeyeceğini ve dilediği eğlenceyi yaşayamayacağını belirtiyor.
kadın yılbaşı şık kıyafetler
Örneğin bir etek giydiniz ve bu etek mikro mini etek modelini taşıyor. Eğer iyi bir kupu yoksa gece boyunca size her oturup kalktığınızda yanlardan aşağı doğru çekme hissi verecektir. Bu his sizi rahatsız edecektir. Eğer böyle bir eteğiniz varsa o gece bu eteğinizi giymemelisiniz. 

5. Renk ve Ten Uyumu

yılbaşında ne giyilir
Giyim söz konusu olduğunda ten rengi de ön plana çıkıyor. Çok koyu ten rengine sahip olan kadınların tenini parlatan renkler tercih etmesi gerektiğini savunan Abazoğlu, bu kadınların tercih etmesi gereken renkler arasında safran rengi, gece mavisi, baharatçılarda yer alan açık renk tonlar ve pudra tonları olduğunu belirtiyor. Renk skalasının ten açıldıkça genişlediğini de belirten ünlü tasarımcı, açık renk tona sahip olan kadınların özellikle bordo tonlarını ve siyahı tercih etmesi gerektiğini vurguluyor.

6. Doğal Saçlar Baş Döndürür

Yılbaşı saç modelleri
Yılbaşı saç modelleri arasında doğal saçların daha da ön planda olduğunu belirten Abazoğlu, bayanların abartılı saçlardan uzak durması gerektiğini belirtiyor. Yataktan kalkarcasına bir saç modeline sahip olmanın daha şık olduğunu belirten ünlü tasarımcı, özellikle dağınık topuz saçların daha da ilgi çekici olduğunu vurguluyor. Doğal görünümlü saçların baş döndürücü büyüsüne kapılanabileceğini ifade ediyor.

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski