Nişan Hediyesi Ne Alınabilir

nişan hediyeleri
Nişan Hediyeleri
Nişan insanların evlilik hayatından önce gerçekleşen en önemli ve güzel anlardan bir tanesidir. Bu nedenle oldukça keyifli ve unutulmaz geçirmek ister herkes. Nişan zamanlarında her iki tarafa da belli başlı işler düşer. Nişanda eve gelen misafirler için hediyeler hazırlanır. Bu çok geçmişe dayanan örf ve adetlerden gelen bir gelenektir. Nişanın asıl amacı iki tarafında birbirini tanımasıdır. Bu nedenle düğün gibi yapılması pek hoş karşılanmasa da bazı kişiler salonlarda düğün gibi nişanlar yapmaktadırlar. Nişanları yaklaşan kadınlar oldukça panik yaşarlar. Hele kısıtlı zamanları var ise bu çok daha büyük sorun olabilmektedir. Kısa zaman içerisine o kadar fazla hazırlığı sığdırmak oldukça sorun olabiliyor. Kendi hazırlıkları biten kişiler için sonrasında nişana gelecek misafirler için nişan hediyesi telaşı başlıyor. Bu konu hakkında bilgi sahibi olmadıklarından çoğunlukla araştırma yaparak bir sonuca ulaşmaya çalışmaktadırlar. İnternet üzerinden ‘’Nişan hediyesi ne alınır?’’ şeklinde aramalar yaparak fikir edinmeye çalışmaktadırlar. 

Nişana Gelen Misafirler İçin Hediye Fikirleri

ikramlık nişan şekerleri
Nişana gelen misafirler için hediyeler hazırlanır. Bu hediyeler kız tarafına aittir ve gelenekler arasında yer alır. Burada hazırlanan hediyeler oldukça farklılık gösterebilir. Ancak hazırlanabilecek hediye seçenekleri biraz kısıtlıdır. 
kişiye özel nişan çikolatası
Kişiye Özel Resimli Nişan Çikolatası
fiyat
Dilerseniz geleneklerdeki hediyelerden verebilirsiniz dilerseniz de keyfinize göre farklı tasarımlarda güzel hediyeler hazırlayarak bunları verebilirsiniz. 

1. Küçük Şişelerde Güzel kokular

nişan hediyesi
Nişan Kokuları
Nişanınıza gelecek misafirler için hediye vermeyi düşünüyor iseniz doğru yerdesiniz. Bazı kişiler nişanlarda gelen misafirlere hediye vermezken bazı kişiler ise el emeği göz nuru nişan hediyeleri hazırlayarak adetlerini yerine getirirler. Sizlere çok şık ama pek bilinmeyen bir hediye önerisi sunuyoruz. Küçük şişilere koyulmuş hoş ve etkileyici kokuları misafirlerinize hediye vermek için hazırlayabilirsiniz. 
el yapımı nişan hediyeleri
el yapımı nişan hediyeleri
Bunun için süs eşyaları ve ufak şişeler gereklidir. Şişeleri isteğinize göre küçük veya büyük seçebilirsiniz. İçlerine ise lavanta dâhil olmak üzere değişik birçok kolonya esansı koyabilirsiniz. Gelen misafirleriniz bu hediyeyi oldukça beğenecektir. Sıradan hediyelerden farklı olduğundan dolayı ayrı bir ilgi ile karşılanacağı kesindir.

2. El Yapımı Ayna İle Nişan Hediyesi

nişan hediyeleri
Nişan Hediyesi El Yapımı
En çok tercih edilen ve verilen nişan hediyelerden biriside aynalardır. El yapımı aynalar çok uzun zamandır nişan hediyesi olarak gelen misafirlere dağıtılmaktadır. Misafirler ise bu tarz anlamlı ve işe yarar hediyelerden oldukça hoşlanmakta olup hediyeleri beğenmektedir.
el yapımı nişan süsleri
Nişan Süsleri
Bu aynaların tasarımını güzel seçmelisiniz. Her misafire uyum sağlayacak şekilde süsleyerek göze güzel görünmesine odaklanmalısınız. El emeği ile yaptığınızda zaten oldukça güzel sonuçlar ortaya çıkacaktır. 
nişan hediyeleri
Kişiye özel nişan tepsisi
fiyat
Ayrıca nişan, kına ve düğün gibi özel günlerde el emeği ile hediyeler hazırlamaya alışmanız gerekmektedir. Bu süreçlerde bu konular ile oldukça ilgilenmeniz gerekecektir. 

3. El Yapımı Nişan Şekerlemeleri

el yapımı nişan şekerleri
el yapımı nişan şekerleri
Nişan davetinize gelen misafirleriniz için damak tatlarına uygun şekerlemeler hazırlayabilirsiniz. Evinize gelecek olan misafirlerin hem göz zevklerini hem de damak tatlarını yerine getirecek ve bu hediyeye muhtemelen bayılacaklar. Çok az kişi bu tarz şekerlemeler ile nişan hediyesi hazırlamaktadır. Öncelikle gerekli bazı malzemelere ihtiyaç vardır. 
nişan posteri
nişan posteri
fiyat
Bunlardan ilki ve en önemlisi şekerleri koyacağınız küçük kavanozlardır. Gelecek davetli sayısına göre tahmini bir şekilde kavanoz alınız. Küçük veya büyük isteğinize göre bu kavanozları ayarlayabilirsiniz. 
isme özel nişan bileklikleri
İsme Özel Magnetler
İlk adımı atlattıktan sonra kavanozlara göre kaliteli şekerlemelerinizi yerleştirin. Daha sonra ise gerekli olan malzemeler süslerdir. Süsler ile kavanozlara oldukça güzel görünüm kazandırmanız gereklidir. Ayrıca kapaklarına veya uygun bir yere nişanlınız ile kendi isminizi yazmanız gerekiyor. Her nişan hediyesine bu şekilde isimler yazılır. Hediyelerin el yapımı olarak hazırlanması çok ayrı bir hava ve anlam katmaktadır. Bir hediyenin ne kadar anlamlı olduğunda hediye kadar verdiğiniz emekte etkili olmaktadır. İnternet sitelerinde ‘’Nişan hediyesi ne alınır?’’ tarzın da sorular oldukça fazla aratılmaktadır. Buralardan elde edebileceğiniz bilgiler ile oldukça güzel tasarımlarda nişan hediyesi hazırlayabilirsiniz. 

4. Nazar Dualı Aynalar

el yapımı nişan hediyeleri

El emeği nişan hediyeleri için birçok fikir vardır. Ana malzemeyi alarak süslemeyi el emeğiniz ile yapabilir ve gelen misafirlere bu hediyeleri verebilirsiniz. Nazar dualı aynalar son zamanlarda nişan, dernek ve düğün gibi organizasyonlarda oldukça kullanılmakta ve hediye olarak verilmektedir. Bunların dolaplara yapıştırılan tasarımda olanları da bulunmaktadır. 
nişan şekerleri
Mini Kavanozda Nişan Şekerleri
Öncelikle nazar duası yazılı bir şekilde toplu olarak ayna siparişi vermeniz gerekiyor. Aynanın şekli ve boyutu tamamen size kalmıştır. İstediğiniz tarzda ayna kullanabilirsiniz. Fakat tasarımı hoş olmalı ki gelen misafirlerde vereceğiniz bu hediyeleri beğenmeli. Daha sonra ise aynaları süslemek için süs malzemelerini almanız gerekiyor. Bu süsleri silikon tabancası ile yapıştırabilirsiniz. Ayrıca malzemeleri internet üzerinden almanızı tavsiye ediyoruz. Bu şekilde çok daha uyguna sipariş edebilirsiniz. Ayrıca çeşit olarak da daha fazla ürüne ulaşmanız mümkündür. 

Nişan hediyeleri herkes tarafından verilmemektedir. Çoğu kişinin adetlerinde olduğu için nişanlarına gelen misafirlere bu hediyelerden dağıtıyorlar. Nişanı olacak kadınlar için bu hediyeler çok özel olduğundan, oldukça özenerek hazırlamaktadırlar. Ne hediyesi hazırlayacaklarını ve gerekli malzemeleri oldukça fazla araştırarak her şeyin en iyisini yapmaya çalışırlar. Gelen misafirlerin ise güzel nişan hediyeleri çok daha fazla dikkatlerini çeker. Daha sonradan bu kişilerin evlerine gidildiğinde sizin vermiş olduğunuz nişan hediyelerini kullandıklarını görmek oldukça mutluluk verici bir duygudur. İşte bu olay nişan hediyesinin ne kadar anlamlı ve kullanışlı olduğu ile alakalıdır. 

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski