El Yapımı Doğum Günü Pastaları

El Yapımı Doğum Günü Pastaları
Doğum günleri büyük bir neşeyle kutlanmaktadır. Bu özel gün parti veya kutlamalarına birçok kişi davet edilmektedir. Ev veya salon her nerede kutlama yapılacak ise orası güzelce süslenmekte ve eğlence için hazır hale getirilmektedir. Doğum gününün en güzel ve keyifli kısmı ise pastadır. Doğum günü pastası olmadan ne kutlama olur nede doğum günü yapılır. Bu nedenle pasta doğum günü kutlamalarında en önemli etkenlerden bir tanesidir. Birçok kişi doğum günü pastasını hazır alırken bazıları ise evde el yapımı yapmayı tercih etmektedir. El yapımı pastalar insanların içine daha fazla siniyor. Dışarıda yapılan pasta ve hazır ürünlerde birçok katkı maddeleri kullanılmaktadır. Ayrıca bunları geçtik oldukça maliyetli olabilmektedir. Çok kişi davetli ise bu maliyet daha fazla olmaktadır. Bu nedenle el yapımı doğum günü pastası çok iyi bir tercih olmaktadır.


El Yapımı Doğum Günü Pastaları

evde doğum günü pastası yapmak
El yapımı doğum günü pastaları hazırlamak oldukça keyifli olmaktadır. Genellikle bayanların elinden bu işler daha iyi gelmektedir. Öncelikle el yapımı doğum günü pastası hazırlıklarına geçmeden önce, doğum günü kutlaması için hesap kitap yapmanız gerekmektedir. Gelecek tahmini kişi sayısına göre pastanızı hazırlayabilirsiniz. Bu tahmini kişileri belirledikten sonra, gelecek kişilere yetecek düzeyde malzeme alarak el yapımı pasta hazırlıklarına başlayabilirsiniz.
doğum günü pastası nasıl yapılır
Pastanızı neyli yapacağınıza karar verin. Tek bir pasta veya farklı türlerde pastalarda yapabilirsiniz. Pastaları yapmak ayrı bir zevk süslemek ise çok daha ayrı bir zevk vermektedir. Sırf pasta süslemesi için bile saatlerce zaman harcayan insanlar vardır. Aslında değiyor da… Oldukça keyifli ve stres atıcı bir olaydır. Süslemelerde kullanılan her şey yenilebilir olmalıdır. Çikolatalar, şekerlemeler ve meyveler kullanılarak oldukça güzel süslemeler yapılabilmektedir. 
Yukarıdaki resimde çikolata ile etrafı kaplanmış bir pasta var. Bu pastaya sade ama oldukça güzel süsleme yapılmıştır. Pastanın ortasına ise rengârenk şekerlemeler oldukça yakışmış. El yapımı doğum günü pastası için ilk olarak bu fikri değerlendirebilirsiniz. Ayrıca bu fikrin aynısını yapmanıza da gerek yoktur. Kafanızda değerlendirerek ve canlandırarak oldukça güzel süsleme yöntemleri bulabilirsiniz. Bu fikri geliştirip çok daha güzel el yapımı pastalara dönüştürebilirsiniz.
el yapımı doğum günü pasta modelleri
Oldukça fazla el yapımı doğum günü pastası fikirleri vardır. Dışardan almamaya kararlı iseniz öncelikle güzel bir alışverişe çıkmalı daha çok pasta süslemelerine yönelmelisiniz. Pasta kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Asıl önemli olan kısmı ise süslemedir. Güzel bir doğum günü kutlamasına, güzel bir doğum günü pastası gider. Bu nedenle pasta süslemesine gösterilen özen çok önemlidir. 
el yapımı doğum günü pasta modelleri
Resimdeki gibi bir pasta yapmak oldukça kolaydır. Süslemelerde şekerlemeler ve kurabiyeler kullanılmıştır. Standart aile arasında kutlanan doğum günü için oldukça elverişli bir pastadır. Her evdeki kadın bu pastayı kolaylıkla yapabilir. Süslemesi de oldukça basit olduğundan kısa zamanda böyle bir pasta yapılır.
doğum günü pastası nasıl yapılır
Evde el yapımı pasta olarak yapabileceklerinizin bir sınırı yoktur. Pastanelerdekiler kadar güzel pastalar yapıp mükemmel süslemeler yapabilirsiniz. Çocuğunuz için bir doğum günü kutlaması yapıyor ve pastayı da el yapımı olarak kendiniz yapmak istiyor iseniz, fotoğraflı pastayı deneyebilirsiniz. Son zamanlarda oldukça fazla tercih edilmekte olup çok güzel görüntüler elde edilmektedir. Doğum günü pastasının çok güzel görünmesi gerekmektedir. Çocuklarınız ve gelen misafirler için şaşırtıcı derecede olmalı ki uğraştığınız ve emek verdiğiniz belli olsun. 
doğum günü pasta modelleri
Fotoğraflı pastalar yapmak oldukça kolaydır. Öncelikle yapacağınız pastanın boyutunu belirleyin. A4 kâğıdı boyutlarında olabilir. Bu genellikle bir aile için yeterli olmaktadır. Sonrasında ise pastanın üzerine koyacağınız resmi, pasta eşyaları ve süsleri satan yerlerden çıkartmanız gerekmektedir. Buraya fotoğrafı verdiğiniz zaman gıda boyası ile resmin çıktısı alınmaktadır. Daha sonra bu resim pastanın üzerine konularak yenilebilmektedir. El yapımı doğum günü pastası fikirleri arasında en güzel ve ilgi çekici olanıdır. Ayrıca çocuklarında en çok bu pastalar ilgilerini çekmektedir. Çocukların isteklerine göre araba, futbolcu veya motosiklet resimleri ekleyerek onları dünyanın en mutlu çocuğu yapabilirsiniz. 
El Yapımı çilekli Doğum Günü Pastaları
Çilekleri sevmeyen insan yoktur büyük ihtimalle. Bizce dünyanın en güzel ve lezzetli meyvesidir. El yapımı doğum günü pastası yaparken gıda boyaları ile üretilen süsler yerine doğal ve güzel meyveleri kullanarak çok daha sağlıklı pastalar yapabilirsiniz. Resimde görüldüğü gibi çikolata ile kaplanmış pastanın üzerine çilekler ile süs yapılmış. Bu süsleme ile pasta oldukça güzel bir hal almıştır. 
El Yapımı Doğum Günü Pastaları
Bir pastayı süslemek için meyveleri kullanabilirsiniz. Evde yaptığınız pastalar için en doğal ve güzel süsleme çözümleri meyvelerdir. Çilek ve muz pasta süsleri konusunda oldukça iyi rol oynamaktadır. Her türlü pastalara giden bu iki meyveyi süs yapmak için kullanabilirsiniz. Muzlu bir pasta yaparak üzerine çileklerden süs yapabilirsiniz. Bu pastayı hem çok lezzetli yapar hem de güzel gösterir. 
evde doğum günü pastası yapmak
Evinizde oldukça güzel pastalar yapabilirsiniz. Bunun için tariflerden ve önerilerden yardım alıp bunlara göre yapabilirsiniz. Elinizden bu tarz işler geliyorsa tariflere bakarak oldukça güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Pasa içeriği oldukça kolay yapılabilmektedir. Fakat içerikten sonra doğum günü pastası için süsleme aşamalarına geçildiğinde işler biraz daha zorlaşmaktadır. Bu zorlaşma ile aynı zamanda daha da eğlenceli bir hal almaktadır. Pasta süsleme işleri, pastayı yapmaktan çok daha zevklidir. Çikolatalı, çilekli ve uzlu pastalar çoğu kişi tarafından oldukça sevilmektedir. Tercihlerinizi bu aromalar ve meyvelerden yana kullanabilirsiniz. 

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski