Koç Burcu Kadınları Hakkında Herşey

koç burcu hakkında kısa bilgileri
Koç burcuna sahip bireyseniz elbette burcunuz hakkında her şeyi merak eder olursunuz? Bunlardan biri de hangi ünlü ismin sizin burcunuz ile eşleştiği olur. Bakalım hangi ünüler koç burcu. Koç burcu kadınlarını sizler için derledik.

Koç Burcu ünlü kadınları

Nurgül Yeşilçay
Nurgül Yeşilçay
Nurgül Yeşilçay zaten ilk bakışta bile koç Burcu olduğunu hemen ortaya koymuyor mu? Bizce Koç Burcu özelliklerine tamamen uyuyor.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker tam bir Koç burcu kadını. Koç gibi tuttuğunu koparan bir kadın statüsüne uyumlu mu sizce de?

Şebnem Ferah

Şebnem Ferah
Rock müziğinin sevilen ismi şebnem Ferah aslında ilk bakışta anlaşılmıyor gibi dursa da Koç burcu kadınıdır. Oldukça naif ve sessiz bir tarafı daha ağır basıyor gibi görünse de aslında o tam bir Koç kadını.

Miranda Kerr

Miranda Kerr
Hemen hemen tüm erkeklerin hayran olduğu Miranda Kerr bir koç burcu kadını. Zaten oldukça göz alıcı bir kadın olarak ben Koç burcu kadınıyım diye bağırmıyor mu sizce de?

Mariah Carey

Mariah Carey
Kendine has ses tonu ve şarkıları ile tanınan ve çok sevilen Mariah carey’de Koç burcu kadını. Bizce de burcu ile bire bir uyum sağlıyor.

Victoria Beckham

Victoria Beckham
Size birkaç ünlü ismi koysak ve hangisi Koç Burcu kadınıdır desek eminiz ki hepiniz Victoria Beckham ismini tercih ediyor olacak. Çünkü o bir Koç burcu kadını.

Ezgi Mola

Ezgi Mola
Bizi güldüren ve mutlu eden tatlı kadın 😊 Ezgi Mola Bir Koç burcu kadınıdır ve bunu da başarı ile ortaya koyabilmektedir.

Özge Özpirinççi

Özge Özpirinççi
Özge Pirinççi de bizce Koç burcunu en naif şekilde yaşayanlardandır. Elbette kişinin burcuna etki eden bir diğer nokta ise yükselen burçtur. Bu sebeple bir bütün olarak bakmak gerekir. Hayatını hep akışına bırakmış gibi bir portre çizen Özge Özpirinççi ise Koç burcuna yakışır bir şekilde tutkulu bir aşk kadınıdır.


Binnur Kaya

Binnur Kaya
İşte: yükselen mi etki ediyor yahu diyeceğiniz ünlü isim daha. Binnur Kaya Bir Ünlü Koç burcu kadını. Çok sessiz ve bir o kadar içine kapalı şekilde yaşayan ünlü isim burcu ile şaşırtıyor değil mi?

İrem Derici

İrem Derici
Ve işte karşınızda şıp diye anlayacağınız Bir Koç burcu ünlü isim daha. İrem Derici. Koç burcunun tüm özelliklerini kendisinde yeterli miktarda bulabilirsiniz. O bir aşk kadını, o bir cesur yürek ve o bir savaşçı.

Burçlar Arası Aşk Uyumu


Koç ile Koç arası uyum

koç burcu özellikleri
Hem kadının hem de erkeğin Koç burcu olması aşka enerji ve heyecan katıyor olacak. Bilindiği gibi Koç burcu oldukça güçlü fikirlere sahip olan güçlü insanlardır. Aşkı için savaşmayı seven bu burçlar yan yana geldiği zaman bölünemez ve ayrılamaz bir ilişki yaratabilirler. Aşklarına son dakikaya kadar sahip çıkacak Koç burcu kadını ile koç burcu erkeği bir aşkta olması gerekeni en güzel örneği ile veriyor olacak.
 

Koç Burcunda Zorluklar


Koç burcunda da zorluklar elbette olacaktır. Her iki tarafta biraz inatçı olunca fikir çatışmaları da çıkabilir ama sevenler el ele verdikten sonra aşılmayacak bir durum yoktur. Bu iki çılgın aşığın bir şeyi istemesi yeterli olacaktır.
 

Çatışmalar

koç burcunun özellikleri
Koç burçları genel olarak akıl almayı sevemezler. Dolayısı ile bir koç burcu kadını ile koç burcu erkeği yan yana geliyorsa orada dikkat etmek gerekir. Her iki tarafta eper düşüncelerini kabul ettirmeye kalkarsa ve bir çatışma yaşanırsa o ilişki biraz sarsılmaya maruz kalabilir ve hatta bitebilir. Bu sebeple arada ki uyumu kaybetmeyin ve bir konu üzerinde diretmeyi bırakın
 

Cinsel Hayatları

koç burcunu tanıyalım
Koç burcu ile koç burcu cinsel hayat uyumu ise ilişki hakkında birçok sırrı açığa verir. Eğer iyi bir cinsel hayata sahip değilseniz hemen ilişkinizde bir pürüz olduğunu anlayabilirsiniz. Koç burcu her konuda olduğu gibi cinsel hayatında da acelecidir ve bu sebeple de iki koç bu durumda sıkıntı yaşayabilir. Sık sık küsebilirler ama sonrasında şehvetli bir barışma koç burçları fertlerini bekler.
Koç Burcu Kadınlarına Hediye
Koç burcu ile koç burcu uyum yüzdesi. Kısaca koç burcu ile koç burcu aşk uyum yüzdesini yüzde 90 olarak öngörebiliriz. Bir koç burcu insanı aşkta mutluluğu yakalayacaksa bu genellikle Koç burcu insanı ile olur.

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski