El Yapımı Yılbaşı Kapı Süsleri

El Yapımı Hediyelik Yılbaşı Kapı Süsleri
Yılbaşının en güzel tarafı elbette partiler ve yeni yıl sürprizleridir. Yepyeni bir yılın gelişiyle birlikte ortaya çıkan coşku arkadaşlar ve aileyle kutlanan şahane partilere dönüşecektir. Parti organizasyonunu evinizde yapabileceğiniz gibi dışarıda da yılbaşı gecesini geçirebilirsiniz. Ancak yine de evleri süslemek ve farklı objelerle yeni yıl coşkusunu yaşamak önemlidir. Bunu en rahat yapabileceğiniz alanlardan birisi ise kapı süsleridir. Kapınıza asacağınız bu süsler sayesinde yeni yıl coşkusunu apartmanınızdaki kişilerle ve sizi ziyaret etmeyi planlayanlarla da kutlayabilirsiniz. Kapı süsleri hazır olarak satılabileceği gibi el yapımı kapı süsleri de tasarlayabilirsiniz. Hatta davetli olduğunuz ev partisi için el yapımı hediyelik yıl başı kapı süsleri hazırlayabilirsiniz. Yeni yıl hediyesi olarak çevrenizdeki arkadaşlarınıza ve sizden ayrı yaşayan aile bireylerinize harika kapı süsleri hediye edebilirsiniz. Hediyelik el yapımı kapı aksesuarları yeni yılda yakınlarımıza verebileceğimiz en güzel hediyelerdir. El yapımı kapı süsleri son derece kolay bir şekilde tasarlanmaktadır. Alt zemine kağıt ya da tellerden oluşturacağınız bir yuvarlağın üzerine süslemeleri dizme şeklinde oluşturulabileceği gibi kartondan keseceğiniz bir yuvarlağın etrafına da süsleme yapabilirsiniz. Burada yapacaklarınız tamamıyla sizin hayal gücünüze kalmıştır. Farklı kapı süsü tasarımları bulma konusunda sıkıntı yaşıyorsanız, sizin için hazırladığımız kapı süslerine bir göz atın deriz. Yeni yıl için farklı tasarımlarda kapı süsü arıyorsanız, işte size birkaç kapı süsü tasarımı.

Parti Konseptli Yeni Yıl Kapı Süsü

Parti Konseptli Yeni Yıl Kapı Süsü
Bu kapı süsü tasarımını yapmak son derece basittir. Satın aldığınız parti süslerinden faydalanarak tasarımınızı rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Yeni yılın ışıltısını taşıması sebebiyle oldukça hoş bir tasarım olan el yapımı hediyelik kapı süsü için yuvarlak olarak keseceğiniz kartonun üzerine çeşitli parti malzemelerini dizmeniz gerekiyor. Eğer bir arkadaşınız parti hazırlıyorsa ona bu kapı süsünü yaparak hoş bir armağan vermiş olacaksınız. El yapımı hediyelik yılbaşı kapı süsleri arasında cıvıl cıvıl renkleriyle bu kapı süsü oldukça özeldir. Yılbaşı ağacı süslemelerinde kullanılan toplar, çeşitli yılbaşı taçları, yıldızlar, çanlar süslemeniz için ideal objelerdir. Bu kapı süsünü nasıl tasarlayacağınız tamamıyla sizin hayal gücünüze kalmıştır. Ürünleri rastgele yapıştırsanız bile ortaya hoş bir tasarım çıkacaktır. Zira bu parti malzemelerinin ışıltısı kapı süsünü güzel göstermektedir. Arkadaşlarınızın evlerinin kapısında oldukça şık duracak bu kapı süsü iddialı olduğu için bu tip hediyelerden hoşlanan yakınlarınız için çok hoş bir sürpriz yapmış olacaksınız. 


Ağaç Süslemeli Yeni Yıl Kapı Süsü

Ağaç Süslemeli Yeni Yıl Kapı Süsü
Yeni yılda belki sevdiklerinize yılbaşı ağacı hediye edemeyeceksiniz. Ancak yapacağınız el yapımı hediyelik kapı süslerini yılbaşı konseptinde tasarlayabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan şey yılbaşı süsleri, kapı süsünüzün yuvarlağını yapmak için karton, ipler, makas ve yapıştırıcıdır. Gerisi tamamıyla sizin hayal gücünüze kalmış. Bir araya getirip iplerle bağlayacağınız yılbaşı süslerini kapı süsü kartonunuzun üzerine yapıştırarak ya da zımbalayarak tutturabilirsiniz. Nasıl bir tasarım ortaya çıkaracağınızın kararı size kalmış. Sadece yuvarlak yılbaşı süsleri kullanabilir, ya da geyik, çan gibi farklı yılbaşı motiflerinden de faydalanabilirsiniz. Süslemelerinize canlılık kazandırmak için sarkan boncuklar ya da farklı detaylar ekleyebilirsiniz. sevgiliye el yapımı hediye kapı süsleri arasında renkleri ve canlılığıyla bu kapı süsü tam olarak yılbaşının heyecanını ve coşkusunu taşımaktadır. Dilediğiniz renkleri kullanarak yakınlarınıza bu güzel kapı süsünü el emeği göz nuru yaparak armağan edebilirsiniz. 

Yılbaşı Süsleri Noel Baba Detaylı Kapı Süsü

Yılbaşı Süsleri Noel Baba Detaylı Kapı Süsü
Yılbaşı motifleri arasında noel babanın yeri bir ayrıdır. Çocuklara hediye getirmesiyle bilinen bu figür tüm dünyada kabul görmüş ve yılbaşı süslemelerinde yer almıştır. Yeni yılın coşkusunu ve umudunu taşıyan noel babanın hediyelerinden ilham alan birçok kişi de yeni yılda birbirine hediye vermektedir. Bu hediyeleri farklı seçenekler arasından seçebileceğiniz gibi örnektekine benzer el yapımı hediyelik kapı süsleri tasarlayabilirsiniz. Kapı süsleri yeni yıl ve diğer özel günlerde yaptığınız kutlamaları mekanlarınıza taşımaları açısından önemlidir ve sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en özel süslerdir. Kapı süslerinin tasarlanması oldukça kolay olduğu için de ideal el yapımı hediyeliklerdir. Örnekteki kapı süsü tasarımının yapılması son derece kolaydır. Yılbaşı süsleri ve bir noel baba heykelciği işinizi görecektir. Heykelciği eğer mümkünse arka tarafı düz olanlarsan seçmeniz kapı süsünüzün bombe kapıya tam oturması ve havada durmaması için önemlidir. Ancak arkası düz olanlardan bulamazsanız ön tarafa monte ederek kurtarabilirsiniz. İrili ufaklı yuvarlak yılbaşı süslerini çanlar ve çeşitli başka süslemelerle bir araya getirerek bağlayınız ve kapı süsü yuvarlağınızın üzerine oturtunuz. Burada isterseniz bükülebilen tellerle de kapı süsünüzü yapabilirsiniz. Böylece süslerinizi ana telinizin üzerine yine teller yardımıyla daha rahat oturtabilirsiniz. Örnekteki gibi minik bir fener koyarak tasarımınızı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. En son noel baba biblonuzu da tasarımınıza eklediğinizde kapı süsünüz hazır olmuş olacaktır. 


Çikolata Kapı Süsü

Çikolata Kapı Süsü
Yılbaşı için hazırlayacağınız el yapımı kapı süsleri arasında bu model diğerlerinden işlevsel olmasıyla ayrılıyor. Kapı süsünüz hem göze hem de damağa hitap edecektir. Çikolata toplarından yapılan bu kapı süsü yılbaşında sevdiklerinize vereceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi olacaktır. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey biraz top şeklinde çikolata, biraz kurdele, kapı süsünün ana panosunu yapmak için karton ya da tel ve yapıştırıcı olacaktır. Çikolatalarınızı dilerseniz yapıştırarak değil bağlayarak da yapabilirsiniz. Bölüm bölüm bir araya getirdiğiniz çikolataları ana gövdeye monte ediniz. Tasarımınız göz doyurucu bir kıvama gelince kapı süsünüze şık bir kurdele ekleyerek tasarımınızı tamamlayınız. Artık sevdiklerinize hediye olarak götürebileceğiniz şahane bir kapı süsüne sahipsiniz. Yılbaşı gecesi bu kapı süsünü yiyerek ağzınızı tatlandırabilirsiniz.

Keçeden El Yapımı Kapı Süsü

Keçeden El Yapımı Kapı Süsü
Yılbaşında hediye hazırlamak için kullanabileceğiniz diğer bir malzemede keçedir. Keçe her türlü şekle girmesi ve çeşitli objeler yapılabilmesiyle birçok hediyenin hazırlanmasında tercih edilen bir malzemedir. Keçeyle yapılabilecek harika hediyelerin arasında el yapımı hediyelik yılbaşı kapı süsleri de bulunmaktadır. Bu kapı süsünün yapılabilmesi için biraz dikiş dikmeyi bilmeniz, biraz da hayal gücü sahibi olmanız yeterlidir. Kapı süsünüz için yılbaşı renkleri olan yeşil, kırmızı, beyaz gibi tonlarda keçe almanız gerekmektedir. Dilerseniz araya kumaşla yapılmış detaylar da serpiştirebilirsiniz. Kapı süsünüze hafif bir bombe kazandırmak için ise sünger kullanacağız. Yuvarlak şeklinde kestiğiniz kartonun ön yüzüne süngerinizi yerleştiriniz. Süngerin çok ince olması sadece birazcık bombe vermek için kullanılması gerekmektedir. süngerin ve kartonun üzerine yeşil keçeden kaplamayı yapınız. Bunu tümden yapabileceğiniz gibi şeritler halinde kestiğiniz keçeleri sararak da yapabilirsiniz. Keçenin birleşim bölümünü öne üzerine işleme yapacağınız malzemelerin altına getiriniz. Kapı süsünüzün iskeleti tamamlanmış olacaktır. Şimdi üzerine keçeden yaptığınız çeşitli süslemeleri yerleştirebilirsiniz. Burada kullanacağınız süslemeler ve motifler tamamıyla sizin zevkinize kalmıştır. Örnekteki süslemelerden ilham alabilirsiniz. 

Çam Kozalaklarından Dekoratif Kapı Süsü

Çam Kozalaklarından Dekoratif Kapı Süsü
Yılbaşının gelmesiyle birlikte sevdiklerime ne hediye alacağım telaşı da başlamaktadır. Farklı hediye seçiminde zorlananlar ve bütçe konusunda sıkıntı çekenler el yapımı ürünler arasından tercih ederek farklı tasarımları sevdikleri için yapabilir. Ayrıca el becerisi güçlü olanlar ve geliştirmeyi isteyenler de el yapımı kapı süsleri yaparak sevdiklerine hediye edebilir. Kapı süsleri yılbaşı için en ideal hediyeler arasında yer almaktadır. Yılbaşı konseptine son derece uygun olan bu tasarımda çam kozalakları kullanılmıştır. Çam ağaçları yılbaşlarının vazgeçilmezleri arasındadır. Bu nedenle tasarım olarak çam kozalaklarının kullanılması doğru bir seçimdir. Bu tasarımı yapabilmek için biraz ağa. Dalına, biraz kozalağa, biraz tüle, boncuklara ve kar tanesi şeklinde dekoratif malzemeye ihtiyacınız vardır. Eğer yuvarlak şekilde sarabileceğiniz ağaç dalı bulamazsanız ağaç dalı görünümlü plastik ürünlerden de satın alabilirsiniz veya tel kablolarınızı kahverengiye boyayabilirsiniz. En az 20 – 25 kat saracağınız ağaçlarınızı bağlayınız. Burada kat sayısı malzemenizin kalınlığına kalmıştır. Sonrasında üzerine çam kozalaklarını, boncukları ve kar tanesini yerleştirip tülle sarınız. Kapı süsünüzün tasarımı tamamlanmış olacaktır. 

Kumaş Süslemeli Kapı Süsü

Kumaş Süslemeli Kapı Süsü
Bu kapı süsü tasarımı oldukça şıktır. Yapımı basit olmasına rağmen tamamlandığında hoş bir görüntü ortaya çıkmaktadır. El yapımı hediyelik yılbaşı kapı süsleri arasında bu tasarım siyah beyaz ve altın renkleriyle de göz doldurmaktadır. İhtiyacınız olan malzemeler biraz karton, kumaş ve sevkinize göre süslemelerdir. Kartonunuzu kapı süsü formatında kesikten sonra üzerini bir kumaş parçasıyla kaplayın. Bu sayede arka bölümü de şık bir görüntü kazanacak ve hediye vermeniz için ideal hale gelecektir. Üzerine kumaşı çeşitli noktalarından tutturup, çeşitli noktalarını bombeli bir şekilde kalacak şekilde ana gövdenin üzerine yapıştırın. Orta bölüme hoş bir şapka ya da farklı bir tasarım uygulayabilirsiniz. Kalan süslemelerle ilgili tamamıyla sizin zevkinize kalmış şekilde tasarımınızı süsleyiniz. Ürünleri altın rengi, gümüş rengi ve siyah boyayla boyayabilirsiniz. Araya altın ve siyah renkli kurdele koyabilir, küçük aynalı toplar yerleştirebilirsiniz. Böylece ortaya sevdiklerinize armağan edebileceğiniz son derece şık bir kapı süsü çıkacaktır. Bu kapı süsünü yapabilmek için sadece el becerinizin olması yeterlidir. 

Tülle Tasarlanmış Yılbaşı Kapı Süsü

Tülle Tasarlanmış Yılbaşı Kapı Süsü
El yapımı yılbaşı kapı süsleri arasında bu tasarım canlı renkleri ve zarifliğiyle göz doldurmaktadır. Üzerinde kullanılacak malzemeleri siz kendiniz çeşitli parlak kağıtlardan yapabilirsiniz ya da yılbaşı kapı süsleri satın alarak malzemeleri hazır olarak uygulayabilirsiniz. Ana süsleme kartonunuzu oluşturmanızın ardından beyaz simli bir tülü üzerine monte ediniz. Tüle hoş kıvrımlar kazandırarak takmanız halinde daha dekoratif bir görüntü ortaya çıkacaktır. Sonrasında ise çeşitli süslemelerle üzerini süsleyiniz. Süslemeleri ne kadar çok ve sık kullanacağınız sizin tasarımınıza kalmıştır. Farklı renkleri bir araya getirerek hoş bir kapı süsü ortaya çıkarabilirsiniz. Son olarak yeni yıl kutlaması içeren bir notu kapı süsünüzün üzerine monte ederek kapı süsünüzü tamamlayabilirsiniz. Sevdiklerinizin yılbaşı gecesi kapılarına asacakları şahane bir kapı süsü tasarladınız. Dilediğiniz tüm yakınlarınıza bu kapı süsünü armağan edebilirsiniz. Dilerseniz tüm sevdiklerinizin evine bir tane yapabilirsiniz. Her birine farklı bir tasarım yapabileceğiniz gibi aynı tasarımı da kullanabilirsiniz. 
erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski