El Emeği İle Yılbaşı Süsleri

el yapımı yılbaşı süsleri
El emeğinizin olduğu harika yeni yıl süsleri hazırlamak ister misiniz?sadece yeni yıl olarak düşünmeyin aynı zamanda kış faaliyetleri olarak da harika el emekleri bulabileceksiniz. Kış ayına en güzel ve en uyumlu süslemeleri yapmak aslında hiç de zor değil. Bu sebeple sizlere bu yazımızda el emeği yeni yıl süsleri ve el emeği kış konseptli süslemeleri örnekleri ile sunuyor olacağız. 


KAR KÜRESİ YAPIMI

El Emeği İle Yılbaşı Süsleri
Kar küresi yeni yıla yakışan en güzel dekorasyonlardan biridir. Gerek yeni yıl gecesi kullanacağınız, gerek tüm kış kullanabileceğiniz harika bir kar küresi yapımı çocuklarınız ile de harika bir faaliyet olarak tamamlayabilirsiniz. 
El Emeği İle Yılbaşı Süsleri
Öncelikli olarak çok kolay malzemeler ile yapabileceğiniz yani kavonozdan kar küresi yapımını anlatarak zevkle başlamanızı sağlayalım deriz.
El Emeği İle Yılbaşı Süsleri

Malzemeler

Kavanoz ve kapakları
Küçük minyatür çam ağacı süsü
Kar spreyi
Yapıştırıcı,küçük kardan adam objeleri

Yapılışı:
El Emeği İle Yılbaşı Süsleri
Bahsettiğimiz minyatür süsleri hediyelik eşyalar satan yerlerde ve özellikle yeni yıl eşya süsü satan her yerde kolaylıkla bulabilirsiniz. İlk olarak kavanozun kapağını çevirin ve iç kısmına çam ağacı ile kardan adam süslerini yapıştırınız. İyice yapıştığından emin olunuz. Sonrasında ise kar spreyini güzelce sıkınız. Biraz fazla sıkmaya özen gösteriniz. 
El Emeği İle Yılbaşı Süsleri
Kapağın alt kısmına isterseniz pamuk eklemesi de yapabilirsiniz. Sonrasında kapağı kavanoza kağadınız ve ters çeviriniz. Alın size harika bir kavanozdan kar küresi yapımı. Çocuklar ile yeni yıl faaliyeti olarak harika bir seçim olacak bizce.
El Emeği İle Yılbaşı Süsleri
Diğer kar küresi örneklerini de sunuyoruz ki isterseniz ne kadar yaratıcı olabileceğinizin farkına varın. Biraz görsellerden biraz da ellerinizde ki olan malzemeden esinlenerek ortaya harika kar küresi yapımları çıkabilirsiniz.
El Emeği İle Yılbaşı Süsleri

Yeni yıl balon süsleme

El Emeği İle Yılbaşı Süsleri
Yeni yılda evinize biraz daha hareket getirmek istiyorsanız o halde el emeği balon süsleme yapabilirsiniz. El emeği yeni yıl süslerinin içinde en kolay olabilecek düzeyde diyebiliriz.

Bir adet balon ve biraz parlak süsler pullar ile kolaylıkla örnekte balonu yapabilirsiniz. Özellikle içine helyum gazı doldurarak tavana yapılmasını sağlayabilir ve daha güzel görüntü ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. 

KAĞITTAN YENİ YIL SÜSLERİ YAPMAK

El Emeği İle Yılbaşı SüsleriKağıttan sadece belli başlı desenler ile keserek harika yeni yıl süsleri elde edebilirsiniz. Hatta bunu sıradan bir kağıda yapmak yerine el işi kağıtlarına ya da keçelerden yaparak da güzel yeni yıl süsü elde edebilirsiniz. Hem emeği yeni yılı süsü yapma için kalıplar yeterli olacaktır ama bakarak da gayet rahat kalıbı çıkarabilir ve sonrasında kesebilirsiniz.

YENİ YIL EVİ SÜSLEME
El Emeği İle Yılbaşı Süsleri
Yeni yılı el emeğiniz ile süslemeye devam etmek istiyorsanız o halde yeni yıl için kapınızı süslemekten başlayabilirsiniz. Yeni yıl kutlaması yapacağınız odayı süslemeniz daha hoş olacaktır. Örnekte gördüğünüz gibi kapıya bir kardan adam motifi yapabilirsiniz. Özellikle çocukların olduğu evde bu kapılar çok beğeniliyor olacak.

YENİ YIL TERARYUM SÜSLEME
Eğer biraz yeteneğiniz var ise kolaylıkla yeni yıl teraryum yapabilirsiniz. Yapmanız gereken bir cam fanus ve bir iki bitki alarak yeni yıla uygun süslemeler ile teraryumu yapmak olacak. 
Bir kar spreyi ile istenilen havayı hemen yaratıyor olacaksınız.

EL YAPIMI KOZALAK SÜSLEME






Birçok alanda kullanıp süsleyebileceğiniz kozalak yapımının da oldukça kolay olduğunu söylemek istiyoruz. Yeni yıl el emeği süslemeler yapmak istiyorsanız size gerek olan bir boya bir de kozalak olacak. İnce bir fırça yardımı ile kozalakları boyayarak en güzel süs objesi olarak kullanabilirsiniz.

EVDE YAPILACAK YENİ SÜSLERİ

Daha evde yapılacak yüzlerce farklı el emeği bulabilirsiniz. Örneğin evde kardan adam bile yapmak mümkün.
Sizlere birçok örnek sunarak kolayca nasıl yapılabileceğinizi de görseller ile destekliyor olacağız. Keyif ile boş zamanlarınızda el emekleriniz ile yılbaşı süsleri ya da kış süslemeleri yapabilirsiniz.
Hem terapi gibi olacak hem de gereksiz yüklü paralar vermek zorunda kalmıyor olacaksınız.





Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski