Güzel El Yapımı Yılbaşı Hediyeleri

El Yapımı Yılbaşı Hediyeleri
En sevilen tatiller arasında şüphesiz yılbaşı tatilleri yer almaktadır! Yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğu ile yılbaşı tatili büyük bir merakla beklenmektedir. Yeni arkadaşlıklar, yeni aşklar, yeni işler veya yeni bir eşya hayali ile girilen yılbaşları, bizlere adeta umut kaynağı olmuştur. Yılbaşı tatillerinin diğer bir anlamı ile sevdiklerimiz ile geçireceğimiz mutlu anlardır. Ufak tefek hediyeler alarak bu güzel anları daha da güzel hale getirebilirsiniz! Yılbaşı hediyeleri denilince akla genelde atkı, bere, kardan adam bibloları gelmektedir. Fakat bu yıl bir farklılık yaparak sevdiklerinize çok daha sıra dışı hediyeler alabilirsiniz! El yapımı hediyeler, sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi! Sıradan bir mağazadan alacağınız atkı hediyesi, sevdiklerinizi o kadar heyecanlandırmazken, el emeğiniz ile öreceğiniz yün atkı çok daha hoş bir hediye olacaktır! Yılbaşı tatili için el yapımı hediye önerileri arasında çok basit projeler de yer almakta biraz uğraştırıcı projeler de! Fakat biraz zaman ayırarak ve biraz özveri ile ortaya harika hediyeler çıkartacağınızdan eminiz! İster uzakta oturan akrabalarınıza ister yanı başınızdaki arkadaşınıza! Tüm sevdiklerinize yapabileceğiniz el yapımı bu harika hediyeler nelermiş hep birlikte görelim!

1. Nakışlı Yılbaşı Ağacı Kartı

el emeği yılbaşı hediyeleri
Bu sene Noel için sevdiklerinize bu güzel işlemeli kartları gönderebilirsiniz. Yeni başlayanlar bile bu dikişleri kolay bir şekilde yapabilirler. Bir kişi ile sınırlı kalmayabilirsiniz! Bir grup faaliyeti yapın ve çevrenizdeki herkese posta gönderin! Nakışlı yılbaşı ağacı kartı, sevdikleriniz için yapabileceğiniz en basit ve en güzel hediyelerden bir tanesi! Kartların arkasına dilerseniz güzel mesajlar da yazabilirsiniz! Bu yılbaşı, sevdikleriniz için çok güzel geçecek!

2. Pon Pon Kapı Süsü

el emeği yılbaşı hediyeleri
Bu eğlenceli pon pon kapı süsleri sadece yılbaşı tatiline özgü değil! Bu nedenle herhangi bir tatile veya herhangi bir fırsata hemen uyacaktır. Kışın hepsini beyaz renkte yapabilir veya bir dizi renk denemesi yapabilirsiniz! Yılbaşı tatili hediyesine de oldukça yakışacak olan bu kapı süslerini çevrenizdeki herkes için yapabilirsiniz! İster annenizin evine isterseniz de yurt odasını süslemek için bir üniversite okuyan bir arkadaşınıza armağan edebilirsiniz! Bu pon pon kapı süsleri gerçekten harika bir hediye DIY projesi! Yapımı ise oldukça basit! Birkaç yumak ip, makas, tutkal ve metal gövde ile pon pon kapı süsü yapmak çok kolay!

3. Fotoğraf Baskılı Ahşap

el emeği yılbaşı hediyeleri
Bu hızlı kişiselleştirilmiş süslemelerle en sevdiğiniz tatil hatıralarını bir ömür boyu sürdürün. Fotoğraflarınızı alın, onları çevreleyin ve yapıştırıcı kullanarak odun dilimlerine uygulayın. İşte bu kadar basit! Sevdiklerinize yılbaşında armağan edebileceğiniz harika bir hediyeniz var! Fotoğraf baskılı ahşaplar sayesinde, sevdikleriniz ile olan anılarınızı hep aklınızda tutacaksınız ve aranızdaki ilişkiyi güçlendireceksiniz! Bu süslemeler hem yılbaşı ağaçlarına asılabilir hem de duvara!

4. Ampul Kar Küreleri

el emeği yılbaşı hediyeleri
Bu yılbaşı ampul kar küreleri için eski moda plastik ampul süslemelerine, beyaz parıltıya, mini şişe fırça ağaçlarına, kırmızı ve beyaz çizgili fırıncı sicimine ve sıcak tutkal tabancasına ihtiyacınız olacak! Sadece birkaç malzeme ile ortaya minik güzel süslemeler çıkartacaksınız! Kullanılmayan eski ampulleri değerlendirmek için de harika bir fırsat! El emeğiniz ile yapacağınız bu güzel kar küreleri hediye edeceğiniz kişileri çok mutlu edecek! Bir ömür boyu saklanabilecek bu güzel hatıra hediyelikleri bu yılbaşında mutlaka denemelisiniz!


5. Ahşap Kar Tanesi Dekor

el emeği yılbaşı hediyeleri
Bu büyüleyici ahşap kar küresi dekor, dallarla yapılmış ve düğme çıkartmaları, çam iğneleri, çilek, sicim ve keçe ile süslenmiştir. Yapılışı oldukça kolay olan hediye DIY projesini yapmaktan oldukça büyük bir keyif alacaksınız! Evin en güzel köşesinde tüm dikkatleri üzerine çekecek bu ahşap dekorlar, sizin el emeğinizin ürünü olacak! Sevdiklerinize böylesine güzel bir hediye yapmanız gerçekten çok ince bir davranış! Gören herkesin beğeneceği kar tanesi dekorlar, yılbaşında sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi! İster bir tane ister birden fazla yapabilirsiniz! Haydi, başlayın!

6. Kırmızı Eldiven

el emeği yılbaşı hediyeleri
Bu sevimli eldivenler, kış için mükemmel bir fikir! Arkadaşlarınıza mağazalardan hazır eldiven satın almak yerine evde kendiniz örün! Daha uygun maliyet ile sahip olacağınız bu eldivenler adeta cep dostu! Yılbaşı hediye DIY projeleri arasında belki oldukça sıradan bir hediye fakat işin içine el emeği girdiği zaman o hediye asla sıradan olamaz! Kırmızı veya beyaz renkte yapabileceğiniz bu eldivenler tam da yılbaşını yansıtacak! Sevdikleriniz soğuk kış günlerinde elini sıcacık tutan bu eldivenlere bayılacak!


7. Scrabble Harflerinden Mesaj

el emeği yılbaşı hediyeleri
Ve geldik listemizin son hediye DIY projesine! Scrabble harf tahtalarını kullanarak, sevdiklerinize harika bir hediye yapabilirsiniz! İhtiyacınız olan tek şey bu ahşap harfler ve tutkal! İşte bu kadar! Harfleri bir araya getirerek sevdiklerinize güzel bir yılbaşı mesajı bırakın! Yılbaşı hediyesi olarak sevdiklerinize verebileceğiniz en anlamlı ve pratik hediyelerden bir tanesi!

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski