El Yapımı Babalar Günü Hediyeleri

el yapımı babalar günü hediyeleri
Tecrübesi ve bilgisi ile yolunuzu aydınlatan, sevgisiyle de kalbinizi çepeçevre saran kıymetli babanızla bu babalar gününde şık bir babalar günü hediyesi eşliğinde kocaman şekilde Ona sımsıkı sarılın. Çünkü nefes aldığımız her saniye değerli ve özeldir. Bu yıl kutlayacağımız Babalar günü için artık çok az zaman kaldı! 18 Haziran 2017 günü umuyoruz ki Babanız ile birlikte mutlu dolu anlar yaşarsınız. Böylesine önemli gün için sizlere güzel, el yapımı hediye önerileri hazırladık. Bugüne kadar sizlerin bu noktalara gelmeniz de büyük katkıları olan bu güzel insan için bir şeyler yapmanız gerekir! Babalar günü için el yapımı hediye önerileri ile sizlerleyiz. Bu yazımız da pratik ve hazırlanması kolay el yapımı hediyeleri sizler için tanıtacağız. Bu ürünleri yaratıcılığınızı konuşturarak daha farklı, daha güzel ve özel hediyeler haline getirebilirsiniz. Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz, sizin için hazırladığımız bu güzel çalışmadan istifade ederek, siz de eminiz ki güzel fikirlerle blogumuzdan ayrılacak ve sevgili babanıza olabilecek en güzel babalar günü hediyesini hazırlayacaksınız! Düşük maliyetli, kolay yapılabilen ve babanıza mutlulukların en güzelini yaşatacak olan El Emeği Göz Nuru babalar günü hediyeleri işte karşınızda! 

ŞAPKALARI BABANIZA ÖZEL BİR HALE GETİRELİM!

El Yapımı Babalar Günü Hediyesi
Tavsiyemiz tamamen sade ve tasarımsız yani düz bir şapka almanız. Tabi Babanızın hangi renk şapkayı beğeneceğini de bilirseniz güzel olur! Seveceği renkte ki şapkayı aldıktan sonra gelelim diğer aşamaya… Yapmanız gereken üzerine Babanız ile ilgili bir şeyler yazmak. Ne hoşuna gidecek ise, ona baktıkça onu ne mutlu edecekse yazmanız gerekir. Çünkü bu hediye sizin eseriniz olacaktır ve bu nedenle sürekli şapkaya bakacaktır. Her baktığında da mutlu olması fazlasıyla önemli değil mi? Üzerine uygun kalem ile ya da dikiş ile işlemeler yapabilir, yazmak istediklerinizi yazabilirsiniz! Sıcak günler de geliyor. Haziran ayına giriş yaptık. Güneşlerden korunmak için şapkayı her kullanmak istediğinde onu ne kadar sevdiğinizi defalarca anlayacak ve onu güneşten koruyacaksınız.


DUYGULARINIZI FARKLI BİR ŞEKİLDE İFADE EDİN…

El Yapımı Babalar Günü Hediyesi
Eminiz ki Babanıza duygularınızı bu güne kadar çok farklı şekiller de dile getirmişsinizdir. Hediye alarak, onu mutlu edecek işleri yaparak; hayatınızda, okulunuz veya işiniz de başarılı olarak… Onun, sizin için ne kadar önemli olduğunu söyleyerek. Ama biz bu sefer farklı bir şekilde duygunuzu ifade etmenizi istiyoruz. Hediyelerin, güzel sözlerin ve mutluluk kaynaklarının kalıcı olmasının ne kadar önemli olduğunu daha önce birçok yazımız da sizler ile paylaştık. Kalıcı ve bir o kadar güzel, tamamen size ait el yapımı hediye önerisi ile sizlerleyiz! Babanız için bir şeyler yazmanızı ve bunu tablo haline getirmenizi istiyoruz. Bunu yapmanın birçok yolu var. En basitinden bir resim çerçevesi alabilir, içerisine Babanız için yazdığınız bir yazıyı yerleştirebilirsiniz. Ve bu hediye ile birlikte Babanızın her gün mutlu olmasını, onun ne kadar önemli olduğunu hissetmesini sağlayabilirsiniz. İçerisine anlamlı bir resim de yerleştirebilirsiniz! Tuğal tablo ile de bu işlemi yapma şansınız mümkün. Bütçeniz ve vaktiniz ne denli var ise bu hediyeye farklı boyutlar kazandırmak sizlerin elinde! Babanız için onu çok mutlu edecek en güzel sözleri yazın ve onu her gün mutlu edin…


SOS YAPABİLİYORSANIZ BUNU DENEMELİSİNİZ!

babaya el emeği hediye
Babanız için Sos yapmaya var mısınız? Bu konuda marifetiniz olması gerekli olabilir. Ama olmasa bile çözüm yolu sunacağız. Öncelikle Babanızın sevdiği ve yapmayı bildiğiniz Sosu hazır ediyorsunuz. Eğer ki Sos yapamazsanız, sipariş verebilirsiniz! Aramız da:) Sos temin edildikten sonra gelelim Sos için şişe tasarımına. Sosumuzu dökeceğimiz uygun şişeyi aldıktan sonra üzerine neler yazabileceğinizi düşünmelisiniz. ‘’En Baba Sos!’’ veya ‘’Bu Sos BABA içerir’’ gibi güzel, etkileyici başlıklar yazabilir, altına güzel sözler yazabilirsiniz. Görsel de ki gibi ürünü daha güzel görünüme getirmek de elinizde.

KALBİNE GİDEN YOLU MUTLU EDELİM!

babaya el yağımı hediye
Belki tamamen el yapımı hediye önerisi olmayacak ama çok mutlu olacaklarını bildiğimiz için eklemek istedik. Babanızın çok sevdiği bir yemek menüsü hazırlayarak onu mutlu edelim. Birlikte güzel bir akşam yemeği yiyerek geçmiş hakkında konuşabilir ve mutluluklarınızı artırabilirsiniz. Bazen en güzel hediye, sadece onunla ilgilenerek birlikte geçirebileceğiniz bir gün ve afiyetle yenilen yemektir. Babanız sonuçta bir erkek ve midesine değer vermelisiniz!


TAHTA VE ÇİVİLERLE OLUŞAN BİR SANAT

El Yapımı Babalar Günü Hediyeleri
Görsel de ürünün ne kadar güzel olduğunu görebiliyorsunuz değil mi? Yapımı aslında oldukça basit! Uygun boyutlar da kesilmiş 2 tahta gerekiyor. Marangozlardan yardım alabilir veya kendiniz hazırlayabilirsiniz. Tabi tahtaları açık renge boyarsanız bu ürün daha güzel hale gelecektir. (Asacağınız duvarın rengine uyumlu olması da son derece önemli. Üzerine ne yazmak isteyeceksiniz mesela? Buna karar vermelisiniz ve ona göre bir tasarım yapmalısınız. BABAM! Gibi…
El Yapımı Babalar Günü Hediyeleri
Bu harflerin köşelerini görsel de ki gibi tahtaya noktalayın. Cetvelden ve metreden mutlaka yardım almalısınız. Daha sonra ise bu noktalara uygun boyutlarda, aynı hiza da çivileri çakın. Çivileri yerleştirdikten sonra her harfe ayrı renk gelecek iplerinizi bağlayın. Görsel de ki gibi oluştuktan sonra gelelim diğer tahtamıza. Bu daha da basit! Yapmanız gereken sadece 3 yatay çizgi oluşturmak. 3 satır halinde olacak şekilde çivileri çakalım. Daha sonra ise ipleri yerleştirelim. Üzerlerine Babanızla olan en güzel fotoğrafları ve ona yazdığınız notları asın! Yok böyle bir hediye, emeğinize sağlık!
El Yapımı Babalar Günü Hediyeleri

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski