Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Kitabı

Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Defteri
Bir kitap düşünün ki, kendi el yazınızla yazılmış olsun ve sevgilinize hediye ettiğinde dünyalar Onun olmuş olsun. Evet yanlış duymadınız bu kitap sizin kaleminizden sevgiliniz için hazırlanacak bir kitap olacak! Bayanlar ve baylar işte karşınızda, sevgilinize sihirli bir hediyeye dönüşecek olan Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Kitabı! Sevgiliniz hakkında aklınızdan geçen her şeyi bu kitap içerisine kendi el yazınızla yazacaksınız! Örneğin ilk nerede tanıştığınız, tanıştığınızda neler hissettiğinizi, Onunla en mutlu anınızı, en çok güldüğünüz zamanı, en sevdiğiniz huylarını, dünyaya yeniden gelecek olsanız Onu neden tekrar seçeceğinizi, hangi yönünü cesur bulduğunuzu, hangi kahramanlık özelliğini sevdiğinizi gibi gibi gibi bir çok soru bu kitapta cevaplandırılmak üzere sizi bekliyor. 
fiyat bilgisi

Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Kitabı
Sevgilinize en unutulmaz hediyelerden birine dönüşecek olan bu anı defteri, sevgililer günü hediyesi olarak mükemmel bir sürpriz armağan olacak. Harika ciltli kapağı, mükemmel sayfa düzeni, akıl almaz soruları ve birbirinden çarpıcı sayfa resimleri ile Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Kitabı sevdiğiniz kişi hakkındaki düşüncelerinizi yansıtıyor.
Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Defteri
Sevgilinize romantik sürprizler yapmak istiyorsanız, bu kitabı çok beğeneceğinize eminim. 96 sayfadan oluşan bu kitaba, sevgilinizin en sevdiğiniz, en heyecan verici ve en eğlenceli yönlerini yazacaksınız. Haliyle de sevgilinize, O'na olan aşkınızı, düşüncelerinizi, kalbinizi, gönlünüzü ve kısacası herşeyi hediye etmiş olacaksınız. Mutluluğun yazılı hali olarak da değerlendirilebilecek hatıra defteri Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Kitabı, aynı gün kargoya teslim be kapıda ödemeli olarak sipariş verebileceğiniz bir defter!

Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski